MENU

Активісти вночі спіймали понад 200 тітушок

2539 3

06.20 ранку. Останні новини з передової, з фронту боротьби за Україну. 


Українські патріоти, Кияни, продовжують ефективно боротися з провокаціями і по всьому місту затримують бандитів Януковича, котрих масово звозять до Києва для вчинення ПРовокацій і безладів. Хапають великими групами, та блокують цілі автобуси. Кількість звезених владою до столиці ПРовокаторів вражає своїми масштабами. «Титушки» не приховують, що вони найманці за 200 і звезені в столицю з метою дестабілізації ситуації навколо Майдану. Сьогодні було затримано понад 200 відморозків. Є й організатори. Називають себе ПРихильниками Януковича з організації «За порядок!». В деяких була холодна зброя, ножі. В основному гопота ( в принципі, нещасні, не освічені і знедолені люди), готові за копійки на жорсткі і протиправні дії. Вдалося захопити й мілких керівників цих груп. Наразі, всі фіксуються на камеру і опитуються. Висновок: хунта готова на будь-які незаконні дії, щоб «розхитати» Майдан. Не вдасться! Їхні провокації не пройдуть! Ми зможемо захистити своє місто від кримінальної окупації. закони «межигірського паханату» ніколи не будуть панувати в Києві.

Далі. Щойно, був на Грушевського. Протистояння повстанців та «Беркуту» продовжуються в стадії позиційної боротьби. Повстанці втримують свої позиції, «Беркут» теж на місці. Мєнти використовують шумові гранати, сліплять прожектором, час від часу лунають постріли. Людей багато, причому кількість не зменшується не зважаючи на ранок і на мороз.

В цей час, на самому Майдані вже десятки тисяч українських громадян, що прибули на захист України в День Соборності. Вже з,явилися проблеми з розміщенням, кількість людей невпинно зростає. Втім, поки що справляємося. На завтра очікується прибуття основної маси патріотів з усіх регіонів та значна кількість Киян. Готуємось до Дня Соборності. Наш шлях - боротьба! Зустрінемось на барикадах! Слава Україні!
П.С. А поспати мені, знову, так і не вдасться)). Тримайтеся, друзі! Все буде добре!

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини