MENU

Заява опозиції: за вбивства українських громадян відповідають Захарченко і Янукович

3773 9

Беркут застрелив громадянина України Сергія Нігояна

Каральні органи перейшли межу. Вбивство мирних пікетувальників – це наслідок безкарності виконавців злочинів і ескалації терору. Про це йдеться в спільній заяві «Батьківщини», «УДАРу» і «Свободи».

 

Чотири вогнепальні поранення в голову і шию у одного з убитих – це не самооборона, а зумисний розстріл мирних громадян. Безпосередню відповідальність за цей акт терору диктатури проти громадян несе особисто міністр внутрішніх справ - кривавий вбивця Захарченко.

 

Лише негайне виведення із Києва спецпідрозділів МВС та внутрішніх військ, відставка міністра Захарченка, на руках яких кров українських громадян, і бригад-кримінальників тітушок, які тероризують мешканців міста, може зупинити переростання конфлікту у смертоносну фазу.

 

Усе, що буде відбуватися нині в країні, життя і безпека кожного громадянина, і смерть протестувальника – це особиста відповідальність Віктора Януковича, який протягом двох місяців ігнорував справедливі вимоги мирного протесту і своїми зусиллями переводить його в гарячу фазу. Лише безумовне і негайне виконання усіх вимог народу є гарантією повернення ситуації в країні в мирне русло.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини