MENU

Рівненські «регіонали» здають партійні квитки прямо на Майдані

3261 0

Рівненські активісти продовжують блокування бази Внутрішніх військ та «Беркуту», щоб не допустити їх відправки у Київ та участі в протиправних діях влади. Про це повідомив представник Громадянської Ініціативи «Третя Українська Республіка» у Рівному Сергій Штурхецький.


«О 12-ій годині у Рівному розпочалося Народне віче, самоорганізувався Автомайдан і люди вимагають певних дій. Барикади біля баз Внутрішніх військ і Беркуту вже третю добу в жорстокий мороз захищають місцеві жителі. Загалом, люди проявили нечувану самоорганізацію»», - зазначив він.


За інформацією Штурхецького, у Рівному з початку року діє постанова Апеляційного суду щодо заборони проведення масових акцій біля обладміністрації та управління МВС.


«Але не зважаючи на це вчора студенти організували екскурсію до обласної адміністрації. Вже кілька ночей активісти ходять у гості до місцевих регіоналів, мирно колядують і висловлюють своє ставлення до влади. Треба зазначити, що до трагічних подій вчорашнього дня все це виглядало досить весело і цікаво. Але тепер на рівненському майдані на прапорах з’явилися жалобні стрічки. Люди вимагають відповідей від тих, хто представляє режим на питання: з ким вони? – з народом чи ні. І вже є випадки, коли рядові члени Партії Регіонів приносять свої партійні квитки на Майдан і залишають їх там», - зазначив він.

Я обираю ЄС


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини