MENU

Обзор блогосферы от UAINFO. 27 января 2014

160 0

Народна рада визнала «Беркут» злочинною організацією. ВІДЕО

Декларація Народної ради першочергово стосується заходів щодо відновлення Конституції, визнання спецпідрозділу МВС «Беркут» злочинною організацією і  створення антикорупційного комітету. 

Надзвичайний стан - це не страшно. Ми вже в ньому від прийняття «ручних законів» 16 січня

Сьогодні нас намагаються залякати запровадженням надзвичайного стану. Це останній інструмент, який може вжити влада у боротьбі проти свого народу. Ми повинні розуміти, про що йдеться. Йдеться не про порятунок країни – йдеться про спробу влади врятувати саму себе від народного гніву. 

ВНИМАНИЕ! На UAINFO идет мощная DDoS-атака

С 18.00 24 января на сайт UAINFO идет непрерывная мощная DDoS-атака. Сегодня нам удалось восстановить работу ресурса, но атаки продолжаются, поэтому возможно некоректное отображение контента и медленная работа.

Закликаємо киян прийти завтра о 12:00 на Майдан - Турчинов

Прийдіть завтра о 12:00 дня на Майдан, щоб підтримати депутатів, які готові взяти на себе відподальність і скасувати диктаторські закони. 

В Украине стремительно сокращаются запасы газа. Москва в феврале может перекрыть вентиль

Наступившие в последние дни в стране сильные морозы не радуют митингующих на Майдане в Киеве, так как они обуславливают снижение массовости протестующих.

Народ України вийшов на майдани не за посади для лідерів опозиції - Тимошенко

Мені шкода, що до сьогодні в мене не було зв‘язку із зовнішнім світом і я не могла висловити своє ставлення до останніх пропозицій влади щодо  врегулювання кризи.

«Перезавантаження держави — єдиний вихід із беззаконня та кровопролиття», — Луценко

Ми є свідками смерті держави. Фантастична корупція правлячої сім’ї, державний бандитизм і повне беззаконня, введення фашистських правил життя — все це лише агонія тоталітарного минулого, яке ніяк не мине в Україні.

  

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини