MENU

Как УДАР нанёс удар по рейтингу УДАРа

1444 2



Інформаційнеповідомлення «Мені набридло жити вкраїні...» свідчить про те, що авторзвернення - фотомодель-кандидат набігборді:

     

    * планує емігрувати;

     

    * морально не стійкий, зі слабкою волею, дозволяв принижувати себе систематично, віктимний тип особистості;

     

    * не здатний відповідати за себе, ховається за спину вожака-поручителя, який у разі чого відмиє або візьме на себе відповідальність.


Трохи піднятаголова на фото свідчить про невпевненістьв собі, зверхість до оточуючих івисокомірність. 


Епатажнийстиль спічу на бігборді абсолютноконтрастує з розслабленим виглядоммоделі-кандидата, нездатним до діловоїконцентрованості.


Праве окодивиться на нас, а ліве, ніби у бік, - цюпомилку потрібно було виправити уфотошопі. Створена ілюзія косоокостіу поєднанні з неадекватною розслабленістюнаводить на думку про рекламу медичногозакладу.


Погляд нібизверху до низу, і водночас трошкивідкинута назад голова демонструєпрагнення переваги, зарозумілості,презирства, пошуку панування.


Слабоокреслене, перетікаюче у шію підборіддятрактується, як безвольне. Згіднофізіогномічних характеристик воновказує на м'яку, боязку, нерішучу іемоційно нестабільну або індеферентнунатуру. Також це трактується, як ознакавідсутності стратегічних здібностей,планування, і прогнозування ситуацій. 


Непрофесійневізуальне моделювання «доброї посмішки»наводить на певні думки.  


Статичнонапіввідкритий рот може говорити пронаявність хвороби дихальних шляхів,коли людина нездатна дихати носом,наприклад, про аденоїди. Розслабленовідкритий рот може характеризуватитакож відсутність цілеспрямованостіі нездатність до вольового прийняттярішень. Симтом постійно відкритого ротатакож проявляється у людей з синдромомДауна. 


Цей відкритийрот на фото - дорога помилка, яка можепризвести до відповідного сприйняттякандидита і удару по рейтингу «Удара».


Отже, робітьвисновки, панове кандидати: платітьневігласам, ідіотам-політолухам, якіза ваші гроші роблять з вас карикатуру,у період виборчої кампанії втрачаютьваш потенційний і навіть твердийелекторат.


Не слухайтемене, бо я говорю неприємні для вашіхніжних вух речі. Ще не люблю замовників,які торгуються зі мною за дрібну знижкупри виробництві реклами та поліграфії,в рейтингових проектах. 


Тому простопродовжуйте співпрацювати з тими, хтоцілеспрямовано приведе вас до поразкина виборах.


Виталий МАНЬКО 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини