MENU

Дуже хочу спалити офіс радіостанції «Шансон» - художник Іван Семесюк

4918 3

Коли ми переможемо (а це палюбому), зважаючи на тотальне приниження національної символіки з боку ментів, зважаючи на зграї путінососів в регіонах, на зневагу до всього українського серед певних верств населення, слід очікувати жорсткої правої реакції в майбутньому. Як на мене, це скидається закономірним.
Правий сектор розростається як на дріжжях, і слава Богу, що він в нас є. З'явилося покоління народжених після 91 року, в котрого пристарілі совки тупо хочуть вкрасти батьківщину, разом з усіма перспективами і надіями на ліпшу долю.
Цілком можливо, що Україні доведеться пройти свій історичний період «піночетства», чи як це правильно назвати. Бо хтось мусить вичистити весь цей совковий зміюшник з низу до верху.
Майбутній пане укр-піночете! Запишіть мене до майбутнього міністерства культури. Маю усього лише одну ініціативу, але вельми корисну. Дуже хочу спалити офіс радіостанції «Шансон» в прямому ефірі, скласти списки заборонених виконавців відповідного жанру, і ввести тяжкі штрафи для таксистів і водіїв маршруток.

Іван СЕМЕСЮК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини