MENU

Режим Януковича перебуває під впливом трупної отрути

2466 0

Коли рік тому на ток-шоу І. Богословська кричала заїжджене: «Они убивали врачей, учителей!» – мені уявилось, що ця жінка, мов мечем, крутить перед Іллєнком зогнилим, зацвілим жіночим трупом. Аж шмаття в усі боки відпадає.

Уява, звісно, помилялась. Пройшло майже 70 років від тих подій, давно вже зотліло все. Правда не зотліла, але праву й досі приховують. Ще раз нагадаю: вчителів, лікарів, агрономів, інженерів та інших радянських службовців убито було 1931 особу. Українців під час зачисток загинуло, за даними МВС СРСР 153000, КДБ – 155000 людей. А заарештовано, засуджено, закатовано по тюрмах, заслано, репресовано – майже міліон (!!!). Майже міліон за менш ніж дві тисячі – це як? Мала ціна?!

Це була, на мою думку, найпідліша, найжорстокіша, найбезбожніша, абсолютно нелюдська, найнестерпніша з усіх брехень Радянської влади. Наглухо засекретити від народу правду – а на її місці розкручувати й розкручувати брехню про жорстоких націоналістів! Свій тотальний терор проти українського народу подати як терор проти себе!

Так мало того! Знов і знов наганяти істерії страху й ненависті однієї частини України до іншої! Знов і знов розмахувати тими розкладеними трупами! Померлим за традицією бажають вічного спокою. Дайте їм спокій, нарешті!

Ні. Не знаходять іншого способу розділити Україну, щоб володіти нею. Чи не маніакальна ідея – оживити Радянський Союз, котрий умер 23 роки тому?! Ще один труп викопують – величезний!

Але ті видобуті з могил розповсюджують навкого трупну отруту – і люди під її дією починають марити. Добкін уявив, що він у 1943 році, оголосив український фронт, а знаком його зробив георгіївську стрічку – з солдатської медалі ще царських часів, першої світової. Ще далі в часі опинився Луганський губернатор: найняв козаків, «верных слуг Российского царя», що кіньми й нагайками розганяли мітинги 1905-1907 років.

Під впливом трупної отрути люди впадають у стан божевільної агресії, бажають найлютішої смерті майданівцям, своїм ворогам. Хоч би замислились: чому ж ті «вороги» ніколи не накликають смерті на їх голови? Адже це вони нібито «жорстокі нацисти», так? Хто насправді у сотні разів жорстокіший?

На Майдані вирішується майбутнє України на століття вперед. Або – або. Або Україна буде державою, де панують правда, закон, людяність – або ми поступово з в и к н е м о жити в атмосфері безправ'я для одних і безкарності для інших, жити, мов щури, готові загризти один одного за суху шкоринку. Майдан справді стоїть «За вашу і нашу свободу». В разі його перемоги краще набагато стане і тим, кого зараз отруїли трупною отрутою і обікрали на правду, щоб «использовать втемную».

Галина ОПРИШКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини