MENU

Суд над полтавськими євромайданівцями перенесли «назад»!

320 0

У Полтаві на недільному віче повідомили про факт перенесення суду в справі місцевого Євромайдану з 17 лютого, на 10 лютого.

Окрім того змінили суддю. Взагалі, під час розгляду справи заміна судді вважається протизаконною. Але нагадаємо, що на минулому засіданні суду розгляд справи по суті та і не розпочали.

Але  поки що не відомо, чи всім відповідачам вручили повістку. Адже минулого разу суд над Євромайданівцями перенесли, бо не всі її отримали. Зокрема Роман Чабановський, який очолює загони народної самооборони в Полтаві, розповів, що його адвокат отримав повістку до суду. Також 8 лютого, о 16-й Чабановському намагалися вручити повістку на допит у кримінальный справі за захоплення приміщення обласної ради, в якій проходить також один із активістів Петро Ворона. Повістку Роман Чабановський підписувати відмовився, адже вона не була оформлена належним чином.

Нагадаємо, прокуратура області позивається до трьох політичних партій та двох активістів Євромайдану. Причина цивільного позову – усунення перешкоджання в користуванні комунальним майном, тобто вимога звільнити приміщення Полтавської обласної ради.

Коло


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини