MENU

Русский язык назвали региональным в честь Партии регионов - Бригинец

489 0

 


Регіонал ОлексійОмельяненко заявив про те, що до розглядуКиївради готується проект постановищодо визнання російської регіональноюв столиці.


Дуже хотілося б, щобвсі сподвижники, всі вороги України,які є в Києві, в тому числі і в Київраді,проявили себе і показали свої погляди.Напередодні виборів це як ніколи важливо.Чим активніше Партія регіонів будепросувати свій драконівський закон,своєрідний новий «валуєвський указ»,тим менше представники цієї партії таїї сателіти, які ховаються за незалежнимигаслами, наберуть голосів під час виборівдо ВР.


Цей закон можеконсолідувати виборців Партії регіонів у Донецьку, але в Києві такі дії владипризведуть до повного краху провладногополітичного клану.


Депутатам, які проголосуютьза запровадження регіональної мови, небуде місця в столиці. Звичайно, у них невистачить сил зробити це в Київраді.Але є різноманітний тиск на людей, вонибудуть робити все можливе для цього.Важливо, щоб вони розуміли: якщо хтосьз депутатів за це проголосує в Києві,то жити в Києві він вже не буде. Такулюдину просто витравлять з під'їздів.


Це не означає, що у насв Києві всі говорять українською мовою,що у в столиці всі українофіли. У Києвівсі говорять тією мовою, якою хочуть.Але тут всі зрозуміють, що введенняросійської мови як регіональної - цепросто знищення держави.


Вчора на зустрічі зкиянами, одна літня жінка розказала, щохоч вона і розмовляє російською, але недасть зруйнувати українську державу.Вона навіть готова повернути матеріальнудопомогу, яку їй надає О. Попов і провладнийкандидат до ВР.


 Такимчином - просимо регіоналів в політичнепекло!

 

Александр БРИГИНЕЦ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини