MENU

Обласні та районні держадміністрації потрібно ліквідувати - Томенко

474 1

Необхідно ліквідувати обласні та районні держадміністрації як ознаку «окупаційної» влади в Україні. На цьому наголосив народний депутат Микола Томенко, виступаючи сьогодні під час народного віче у Чернігові.

 

За його словами, сьогоднішні акції протесту – це не лише вимога нової Конституції, нового Уряду чи дострокових президентських виборів. Це – завдання реалізації нової моделі організації влади та приведення до влади від посади президента до голови сільської ради авторитетних, професійних людей, яких поважає громада і які шанують простих людей.

 

«З огляду на це для нас принциповим завданням є ліквідація обласних та районних адміністрацій, які сьогодні діють, фактично, як складова «окупаційної» системи влади. Президент призначає на ці посади здебільшого людей з «братніх» до себе регіонів, людей, які не користуються авторитетом на місцях і які приїжджають, фактично, для того, щоб реалізувати інтереси відповідного фінансово-політичного угрупування та заробити кошти на цьому регіоні», – зазначив Микола Томенко.

 

Тому, на його думку, завдання обласних і міських євромайданів – вимагати відставки голів ОДА і тих голів райдержадміністрацій, які заплямували себе незаконними чи злочинними рішеннями і діями. «А в перспективі необхідно зробити все, щоб відновити систему місцевого самоврядування і ліквідувати обласні та районні держадміністрації», – підсумував Микола Томенко.

 

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини