MENU

Бизнес братьев Клюевых в Австрии заблокирован

2771 0

За даними з достовірних джерел у фінансових колах, розслідування Сергія Лещенко, євродепутата Ребекки Хармс, Agency EUROATLANTICA, широкомасштабна кампанія в світових ЗМІ, акції протесту українців в Австрії принесли реальний результат.

В даний час австрійський бізнес братів Клюєвих в Австрії фактично заблокований. Всі банки-кореспонденти призупинили розрахункові операції , проходять процедури перевірки джерел надходження грошових коштів.

Нічого особистого - але європейський бізнес не хоче вступати в ризиковані фінансові відносини з катом , який з дня на день потрапить під міжнародні санкції.

Ніхто не хоче заплямувати свій бізнес кривавими грошима - втратити можна значно більше. Сергій Клюєв вже тиждень перебуває в Австрії , але він безсилий вирішити проблему неплатежів і перевірок комплайенс - офіцерів.

Всі роками напрацьовані корупційні зв'язки в австрійській верхівці почали давати збій, коли вся австрійська преса почала писати про те, що на грошах Клюєва cтоїть тавро Каїна.

Українці Європи - спасибі ! Спасибі світовій пресі ! Ваша боротьба дуже важлива для нашої перемоги !

Юрій БУТУСОВ

Р.С. На черзi фiнансова перевiрка та перевiрка легiтимностi дiяльностi проекту братів Клюєвих з вiдмивання грошей через регiоналiвське представництво в Брюсселi «The Centre for modern Ukraine».

gas-ton


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини