MENU

Розмовляв з бійцями «Альфа»: мізки настільки засрані путінською пропагандою, що я досі в шоці

8891 2

Мав тривалі розмови з бійцями підрозділу СБУ «Альфа» 18.02.2014р .на Європейській площі перед штурмом Будинку профспілок і 20.02.2014р. вдень на Інститутській. Висновок: «Альфа» СБУ, формально будучи елітним підрозділом українського народу по боротьбі з тероризмом насправді є російським спецназом з тероризму проти українського народу! Ні-ні, хлопці вільно, без жодного акценту розмовляють українською мовою і все своє доросле життя прожили в незалежній Україні! Але мізки настільки засрані (вибачте, вперше в житті я вжив це слово, але іншого просто не існує, щоб описати від них почуте!) путінською пропагандою, що мій мозок до цього часу перебуває в стані стресу.

 

22 роки українська влада платила величезні гроші, щоб навчити банду головорізів холоднокровно вбивати кращих синів українського народу, які на підставі Конституції, міжнародних пактів з прав людини і Божих заповідей повстали проти кримінального режиму Януковича. В «науці» нищити і вбивати вони справжні професіонали - чого вартий філігранно спалений ними Будинок профспілок - охоронці навіть не встигли нічого зрозуміти, не те щоб щось протиставити. З точки зору здорового глузду це спалення безглузде - але яке професійне! І жодний боєць не постраждав, ні від оборонців, ні від напалму... Але я про мізки. Хлопці не дивляться не лише 5 каналу, ТВі, чи Громадського, але й «Інтеру» і «України», бо «всі українські канали необ'єктивні»! Всю інформацію отримують з російських каналів, які вважають зразком об'єктивності у висвітленні подій в Україні. Путін, само собою, кумир, але й Янукович «хороший господарник, так багато робить - мости, розв'язки...» Ну а ми з вами «нація зрадників»... Ось так! 


Отже, Путіну не потрібно ризикувати своїм міжнародним «іміджем», посилаючи в Україну російський спецназ - російський спецназ в Україні у Путіна є - це «антитерористичний» підрозділ« Служби безпеки України »Альфа", що утримується за рахунок українських платників податків!

Євген Жовтяк


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини