MENU

Регіонали у Донецьку віддали владу купці озброєних тітушек

3222 2

Сьогодні в Донецьку відбувся парад тітушок. Вони абсолютно не приховують, що своєю агресивною поведінкою і псевдоохороною порядку тітушкі виторговують право лишитися при кермі тим політичним банкрутам, які керують регіоном.

В зв`язку з цим, хотів нагадати наш список люстрації в Донецькій області для нині діючої влади. По-перше, губернатор Донецької області Андрій Шишацький, який не зробив анічого для того аби запобігти агресії проти мирних протестів і був слухняним ляльководом антиукраїнської істерії в регіоні. На його совісті відсутність результатів розслідувань щодо побиття та переслідування активістів та журналістів. Для тих, хто сумнівається - він голова Партії регіонів в Донецькій області, яка влаштовувала численні провокації в місті та області і фактично паразитувала на тілі держави.

По-друге, це голова обласного МВС Роман Романов, персонаж, який дозволив тітушкам і горлівським гопнікам стати владою в місті. Попри більше ніж 2 десятки кримінальних справ, не розслідувано жодне. Міліція визнає свою безсилість перед тітушками. В області продовжуються погроми офісів опозиційних партій. Тому він має мінімум сидіти за гратами, як чиновник, який призвів до прямих порушень конституційних прав та свобод громадян, а також до порушень громадського порядку.

По-третє, це голова Донецької обласної ради Андрій Федорук, який не тільки був слухняним «ломом» родини Януковичів в представницькому органі влади Донеччини, а й ініціатором підтримки всіх антиконституційних актів та постанов, прийнятих Верховною Радою.

По-четверте, це секретар міської ради Донецька Сергій Богачов, крадій кореспонденції в активістів Євромайдану і провідник тітушок, чиновник, який був першим з голосів істерії та цілеспрямованої паніки, чуток та брехні. 

По-п`ятє, це голова Донецького обласного СБУ, який зробив анічого аби називатися офіцером та чоловіком. Схоже, він просто займав посаду, так як вішак займає пальто чи куртка.

Агов, Майдане! Не забудьте прізвища цих негідників. А ми записуємо аби не забути. Поки конституційний лад не наведений на Сході, не маємо права на спокій. Не дайте вчорашнім покидькам відмити себе від крові та корупції і наново панувати в Україні. 

Опозиціє! Якщо ти знову підеш на перемовини з місцевими донецькими покидьками, ти вириєш собі політичну яму, в яку український народ покладе тебе разом з Партією регіонів і комуністами.

Станіслав ФЕДОРЧУК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини