MENU

Нужно менять Систему, а не отдельных людей во власти

616 3



Ввечері,разом із Зоряном підїхалина зустріч Володі Арєва з мешканцями Святошинського районум.Києва.


Незважаючина дощову погоду, людей зібралосячимало. 


Спочаткукілька питаннь було про безпоосереднюдіяльність Ар’єва, як народногодепутата. 


Але потімпитали в основному про те, чому в Києвіналежним чином не працюють ЖЕКи, чогоне вивозиться сміття і хто має за те всевідповідати, якого чорта в людей місяцяминемає гарячої води, хто має зрубатипошкоджене ураганом столітнє дерево,яке в будь-який момент може рухнути натриповерховий житловий будинок. 


СлаваБогу, поступово розмову все ж вдалосяперевести з побутової в політичнуплощину, пояснити людяим, що основна їхпроблема - це не банальна відсутністьсмітників на вулиці, не розбиті дорогита дурні, що їх не ремонтують, і навітьне прорвані трубопроводи чи протікаючийвід найменшого дощику дах. 


Основнапроблема всіх таких побутових речей -це сама «СИСТЕМА», давно прогнивша,застаріла і протікаюча. 


«СИСТЕМА»,що повинна була ще на початку дев’яностихроків опинитися на звалищі історії. 


«СИСТЕМА»та її носії - колишні комсомольці,кон’юктурщики та кар’єристи, - сьогоднішнівисокопасадовці, продажні депутати,несправедливі судді, куплені бандитськимрежимом прокурори, менти-перевернті,та навіть безвідповідальні начальникиЖЕКів, що думають лише про свій власнийдобробут...


І поки ця«СИСТЕМА» буде існувати в країні - жоднихреформ, ніякого покращення, (блін, такеслово спаскудили), і ніякої стабільностіта благополуччя українцям не бачити,нажаль!!!!!


Поки людибудуть голосувати за гроші, за гречкучи шпроти, за дитячі майданчики чиновенькі лавочки біля під’їзду, нечитаючи при цьому програму самогокандидата і не аналізуючи його попереднюдіяльність - доти Україна буде залишатисятам, де вона є зараз - у повній і глибокійЖОПІ. Вибачте, але інших слів тут незнаходжу.

Зустріч пройшла продуктивно,люди неквапливо розходилися по домівках,деякі продовжували «грузити» Володюсвоїми особистими справами. Більшістьпросила у кандидата дати їм своюелектронну адресу для зв’язку. Власне,саме це мене трішки вразило - люди, всебільше і більше починають користуватисясаме мережею інтернет. Переважнабільшість присутніх на зустрічі - бабусі.Тепер їм навіть телефон не потрібен -головне взяти у депутата «електронку».:)))

Також, за словами місцевих жителів,один з кандидатів, що теж називає себе«опозиційним», відкрито роздає людямбанківські картки з обіцянкою того, щоу разі його перемоги на цих виборах - накожній такій картці опиниться по 300гривень. Цікаво, чи багато потенційнихвиборців йому повірить? :)))

В цейчас, на кожному стовпі, на кожнійелектроопорі висить фізіономія основногоконкурента опозиційного Ар’єва,кандидата від влади - Парцхаладзе. Сам Лев Ревазович на людях з’являєтьсядуже рідко. Мабуть, немає аргументів утакого носія «СИСТЕМИ» для дискусії зісвоїми майбутніми виборцями. Звісно,окрім банальних кольорових листівок зпортретом такого собі лисуватогозабудовника всія Києва, що тисячнимитиражами друкуються за брудні гроші...:)


 Юрий АНДРЕЕВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини