MENU

Козаки Аксьонова грабують іноземних журналістів. ВІДЕО

917 1

Вулиця Горького1 (10 метрів до площі Леніна). Сімферополь. На відео напад на прес-центр агенції APTN, який почали організовувати в сімферопольському ресторані «Камелот» (другий поверх). НА записі видно, як під'їхав білий мікроавтобус без номерних знаків. З нього вийшли люди в масках і без. Так само помітно козаків. 

Зі слів очевидців вони увірвались з ручними автоматами та пістолетами. Людей примусили лягти на землю. Потім зайшли інші люди (без масок) і винесли з приміщення передавальне обладнання. 

Це все бачили болгарські журналісти. Вони дали інтерв'ю an.crimea.ua. НА оператора напали з пістолетами, поклали його на землю, відібрали камеру і телефон. Потім погнались за дівчиною - відібрали у неї телефон і фотокамеру. 

Ул Горького 1. Симферополь. (улица выходит на площадь Ленина - 10 метров) На видео нападение неизвестных на пресс центр агенства APTN который начали организовывать в Симферопольском ресторане «Камелот», на втором этаже. На видео видно как подъезжает белый микроавтобус без номеров, из него выходят люди в масках и без них. Так же видны Казаки. Со слов очевидцев из агенства они ворвались с ручными автоматами и пистолетами, заставили лечь на землю, в этот момент за ними вошли другие люди БЕЗ масок они есть на фото и другом видео (второе видео есть у канала Al Jazeera America - Karl Bostic), вынесли передающее оборудование. Других подробностей не удалось узнать, нас попросили уйти. За всем этим наблюдали журналисты из Болгарии, они дали быстрое интервью an.crimea.ua, на оператора напали с пистолетами и положили на землю отобрали камеру и телефон, погнались за девушкой, догнали и отобрали фотоаппарат и телефон.

Громадське ТБ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини