MENU

Путін вже надокучив, його підштовхують до прірви

1789 5

Корумпований режим Януковича для Володимира Путіна - не подарунок. Очевидно, він добре знає, що режим казнокрадів завжди тільки прикривався т. з. «проросійським» курсом, вгамовуючи свої апетити. Економіка, фінансовий стан країни доведені до кричущого стану, а статки і закордонні рахунки злодіїв зросли неймовірно. Ніхто з казнокрадів нічого нового в країні не створив, ні в техніці, ні в технологіях, ні в соціальній чи культурній сферах. Якщо щось і будувалось, то шахраї шукали лише споживу.

Чи мала вигоду від того Російська Федерація? Якщо дивитися на світ очима часів «очаківських», то маса шовіністів і таких самих хапал в Російській Федерації могли потирати руки в надії на халяву. З погляду ж досвіченного політика чи справного господаря в Росії такий розвиток в Україні був би невігідний самій Росії. Як з економічного погляду, так і з будь якого. Постіндустріальна економіка не може розвиватися інакше, як на основі свободи людини і взаємодії вільних людей і країн. Пора риття котлованів вручну давно минула.

Оточення Володимира Путіна поставило свого шефа у вкрай важке становище. З нього буде не легко вийти, але потрібно, бо іншого шляху немає. Мабуть, від багатьох радників у своєму оточенні Володимиру Путіну доведеться незабаром звільнитися - за недостовірну і скривлену інформацію, за корисливі «поради», за шкоду, яку люди в його оточенні нанесли іміджу Російської Федерації і йому особисто. І чи не були поради його оточення спрямованні проти нього самого? На мій погляд, це цілком ймовірно: на тлі розмов про «четвертий» термін В. Путіна (не враховуючи прем'єрства) в Росії є сили, яким В. Путін вже надокучив, якщо не сказати інакше. Адже зміна влади відбувається не тільки внаслідок «революцій», але й «контрреволюцій». Погляньте на те, як розгорталися події, як неприкрито порушується суверенітет України, як порушується міжнародне право, як ведуть себе окремі російські «політики» (не згадуючи про виконавців в Криму) і ви побачите дивні речі: В. Путіна підштовхують до прірви ... .  

Україні, яка вигодувала Росію своїм материнським молоком, майбутнє Російської Федерації не байдуже.

VERESEN


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини