MENU

Кримський борг Партії регіонів

1260 2

Верховна рада АР Крим майже на 83 % відсотки складається з фракції Партії регіонів. З 99 членів парламенту до фракції ПР входить 83. Місцеву партійну організацію цієї партії вже кілька днів очолює спікер кримського парламенту В. Константінов. Таким чином ПР у Криму є партією неподільної влади і несе повну політичну відповідальність перед кримчанами та перед усією Україною за діяльність своїх членів.

Жодного рішення центральних керівних органів ПР, яке б давало б оцінку діям їхньої фракції у кримській раді, оприлюднено не було. Центральне керівництво партії солідаризується з кримськими сепаратистами? Засуджує їхні дії? Ставиться до них байдуже?

Чому кримську організацію не розпущено, адже статут ПР це дозволяє? Чому не поставлене питання про обнулення списку регіоналів у парламенті АРК. Там 32 списочники. Таке рішення поставило б кворум ПР на межу і унеможливило б подальші дії спрямовані на порушення територіальної цілісності країни та прав громадян.

Маючи достатній політичний інструментарій для того, аби зупинити сепаратистів, керівництво ПР цього не робить. На виборах 2010 року до кримського парламенту увійшла така собі партія «Сильна Україна», яку очолював Сергій Тігіпко Вона отримала два «списочних» мандати – для Олександри Кужель та Валерія Пальчука. У листопаді 2012 року виборчий список партії було анульовано за рішенням її з'їзду і фракція перестала існувати. Партія «Сильна Україна» також, бо С. Тігіпко повернувся до Партії регіонів, а О. Кужель до тодішньої опозиції у Верховній Раді України.

Аналогічним чином сьогодні може вчинити у Криму і ПР, проте чомусь зволікає.

Костянтин МАТВІЄНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини