MENU

Головна санкція проти Росії вже в дії

3313 1

Головна санкція по відношенню до РФ вже в дії. Це перегляд свого ставлення до РФ в розвиненних країнах. Наслідки цієї санкції будуть всеосяжними і тривалими. З цього погляду, обмеження (санкції) проти прямих учасників агресії РФ проти суверенної України, члена ООН, учасника ОБСЄ і т. д., - так, свисток постового десь на перехресті вулиць. Що з того ж таки командувача ЧФ РФ пана Вітка? Ні дати, ні взяти.

А ось ставлення активного класу розвиненних країн до РФ - фактор вагомий. Формула їхнього ставлення до РФ може бути висловлена одним словом «Недовіра», а це слово в міжнародних справах означає дуже багато. Тут не допоможуть жодні витрати на покращення іміджу. 

Друга вагома санкція - титанічне зрушення у ставленні до росіян українців. Нинішня військова агресія росіян проти Української держави, порушення  суверенітету і цілісності Української держави, впрах розбиває історичні міфи про рівність, братерство і єдність. Володимир Путін проголосив несумісність цих постулатів для двох народів - українського і російського у його «русскій» складовій (звільнення губернатора Новосибірської області Василя Юрченка «за недовірою»  - приклад). Це і є головна - братовбивча санкція.

Можна продовжити перелік аналогічних санкцій по периметру і в провінціях РФ і завершити відомою фразою про «непотрібність друзів і власні інтереси».

Але до однієї шостої земної суші у вік постіндустріального розвитку ця формула недоречна.

DUDEN


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини