MENU

В мережі Facebook з'явились агресивні юлефоби

3620 10

Так цікаво народ наелектризований. Навіть якщо скажеш щось нейтральне за ЮВТ, виливаються моря незадоволення, а подекуди й бруду.

І ти не кажеш при цьому, що ти її обожнюєш, будеш голосувати і любитимеш до скону. Просто висловлюєшся врізнобій з мейнстрімом, який ЮВТ не любить: подобається, як і що вона говорить.

Ну, подобається. І що? Що з того? Чому одразу «юлєфан», «потрапив під чари», «зазомбувала»? Ви божеволієте, дорогенькі мої? Чи знаєте ліпше за мене історію сучасної України? Чи зробили в цьому житті щось вагоме й авторитетне, щоб ображати інших людей за висловлення непопулярних думок просто за правом вагомого й авторитетного? Чи, може, ваше полум'яне «не вірю» комусь цікаве? Та нецікаве нікому. Є реальність. І є ЮВТ.

Потенційна лідерка, яка з'явилася на тлі повної дупи в жорстких умовах окупації і повного розвалу. Вийшла з тюрми. Откинулась. За весь час, що вона сиділа, Путін, з яким ви зараз так легко її пов'язуєте (ви ж свічу тримали, пологи приймали), і пальцем не поворухнув, щоб її звільнити.

Не грюкнув кулаком перед Я-чем: «Давай, мудодзвоне, визволяй мою принцесу!» Але ви не дружите з причинно-наслідковими зв'язками – просто мочите. Ви – молодці. З Я-чем ви чекали до 30 листопада 2013. Здебільшого терпіли. А тут заочно знаєте всі відповіді на питання. Ще раз кажу: молодці.

На тлі інших лідерів – Кличка і Порошенка (інших не розглядаю, бо це несерйозно) з'явилася ЮВТ. Вам не подобається реальність? Чи у вас є альтернатива на цей момент? Так-от, я вам скажу, що ви мені теж не подобаєтесь і я у вас не вірю. Вас немає. Є лише 01010010010101010001. І що?

Здається, скоро про Я-ча будуть говорити так, як радянські антисеміти колись говорили про Гітлера: «Я-ч, конечно, сволочь и палач, но вот молодец, что эту воровку засадил...».

Це нездорове, друзі мої. Нездорово кидатися на інших нізащо. Вам же ж Кісєльов голови не промиває... Ви ж Революцію Гідності пережили! Чи вас вона не стосувалася? Чого така нервиця? Найбільшого ворога народу знайшли?

Так-от я вам по секрету скажу, що найбільший ворог – точно не ЮВТ. Але ви не повірите, звісно ж.

 Andrij Bondar

Я для себя различию три вида юлефобов.

Первый вид. Юлефоб обыкновенный. Это люди, которые просто не любят Юлю. Мол, воровка и популистка. И вообще она - прошлое.

Второй вид. Юлефоб «перекошенный». Когда они говорят о Тимошенко, их начинает перекашивать. Как правило, они говорят о том, что Юля договорилась с Путиным.

Третий вид. Юлефоб «трясущийся». Самый агрессивный. Этих начинает трясти. В первый раз я эту физиологическую реакцию наблюдала у Забужко, когда задала ей вопрос о Тимошенко.

Самое примечательное, что о всяком политическом отребье (Януковиче, Клюеве, Добкине, Гепе и пр.) они говорят совершенно спокойно. Все-таки ЮВТ очень неординарная личность, раз вызывает такие эмоции))

Алёна Яхно


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини