MENU

На порятунок життя Гусєва було усього 3-4 хвилини. ВІДЕО

1360 0

Гравцю «Динамо» Олегу Гусєву прописаний постільний режим як мінімум на 10 днів. Такі рекомендації київських лікарів. Кожні 4 дні Гусєв буде зобов'язаний проходити медогляд. У кращому випадку футболістові через півтора тижні дозволять легкі фізичні навантаження.

- При повторному медобстеженні зробили комп'ютерну томографію головного мозку - шийний відділ хребта без травматичних ушкоджень. Зробили комп'ютерну томографію легень - без кістково-травматичних ушкоджень. На даний час діагноз звучить так: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, ретроградна амнезія. Це означає, що Гусєв пам'ятає момент, коли подавався штрафний і знову прийшов до тями в машині швидкої допомоги. Періоду, коли йому надавали допомогу і виносили зі стадіону, він не пам'ятає.

У всіх було три-чотири хвилини. Вони повинні були за цей час звільнити верхні дихальні шляхи, щоб він почав дихати. І це було зроблено: тіло повернене на бік, розведені щелепи і звільнений язик. І лікарі, які підійшли, і футболісти гідно це зробили, - сказав каналу «Футбол 1» лікар Ігор Конівец.

 

ФК Динамо Київ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини