MENU

79% жителей Украины - нищие, 50% - безработные

566 1

 

Масована реклама давновідомої в Україні Партії регіонів тількипідтверджує сказане мені американськимфахівцем 20 років тому, що стало епіграфомдо сьогоднішньої статті. Принаймні79% українців, яких ООН вважаєзлиднями (такими, які живуть за межеюбідності), покращення свого життя точноне відчули, а неминуче пришвидшенепогіршення його відчують невдовзі післявиборів. Відчують, якщо повірять вбалачки регіоналів про їх «великідосягнення» і знову довірять їм владу.


Почну з того, що значначастина пересічних українців, маючискруту з коштами, навряд чи завдякирекламі вдруге придбає зовсім непотрібнийтовар. Виходячи з цього, бачимо, щопідтримка вже не перший раз одіозноїантинародної та антиукраїнської Партіїрегіонів на виборах не має раціональногопідґрунтя. Для її російськомовнихприхильників не може бути виправданнямзаконодавче запровадження регіональноїросійської мови, бо спілкуватись неювони мали право завдяки чинній КонституціїУкраїни. На моє переконання єдине«велике» досягнення регіоналів маєвигляд типового донецького «разводняка»для довірливого «лохторату». Бо завдякидворічному правлінню «високопрофесійної»команди, покращення життя не сталосяні на Сході і Півдні, які віддали перевагу ПР, ні на Заході, де голосували протиних. Маємо, в черговий раз, таку картину– одні напередодні виборів роздаютьбрехливі солодкі обіцянки, а другівірять в бажане, але нездійснене, іотримують результат, схожий на розбитекорито з відомої казки.


Далі пропонуюрозглянути відому статистику. Згідноз нею Україна на 1 січня 2012 р. мала 45,671млн. населення, серед яких 13,4 млн.пенсіонерів і 14 млн. працюючих. Той самийдержавний орган статистики оприлюднивінформацію про зменшення чисельностінаселення за минулий рік на 90,5 тис.осіб.  На початку року інформаціюпро чисельність працюючих та пенсіонерівна ток-шоу  Шустер-лайф підтвердиввіце-прем’єр Сергій Тігіпко, вказавши,що серед працюючих є 2,8 млн. пенсіонерів.Різні державні органи та ЗМІ неодноразовосповіщали, що кількість зареєстрованихбезробітних зменшилася і коливаєтьсяв допустимих межах 0,5...0,65 млн. чол., а закордон на заробітки виїхало 7...8 млн.чол.  Минулого місяця Петро Симоненко через ЗМІ КПУ оприлюднив дані, що ниніУкраїна має 8,5 млн. дітей. На минуломутижні загальнонаціональні телеканалинадали інформацію, що тіньова економікаскладає 34% від загального об'єму. Ці даніможна вважати загальновідомими, теперзробимо деякі розрахунки.


1. Спочатку визначимозагальну кількість працюючих, безробітних,пенсіонерів, закордонних заробітчанта дітей та порівняємо її з загальноючисельністю населення.


13,4 млн. + (14 млн. - 2,8 млн.)+ (0,5...0,65 млн.) + (7...8 млн.) + 8,5 млн. =


= 40,6...41,75 млн. чол., щоменше від 45,671 млн. на 3,921...5,071 млн. .


2. Припустивши, щоефективність тіньової економіки такаж, як і офіційної, хоча вона безперечновища, визначимо величину 34% від офіційнопрацюючих в Україні і отримаємо кількістьзайнятого в ній населення.


14 млн. х 34% = 4,76 млн., щознаходиться в межах, наведених вище врозрахунку 1.


3. Визначимо кількістьдітей на одного працездатного, врахувавши,що приблизно половина працездатноговіку йде на те, щоб виростити дітей.


13,4 млн. + 2,8 млн. +(0,5...0,65 млн.) + (7...8 млн.) = 23,7...24,85 млн.


8,5 млн. : ½(23,7...24,85 млн.) =0,684...0,717 дитини на одного працездатного.


4.  Додавши  кількістьбезробітних, заробітчан і занятих втіньовому секторі економіки визначимо  реальнебезробіття, тобто кількість тих, хто неможе знайти собі легальну роботу вУкраїні.


(0,5...0,65 млн.) + (7...8 млн.)+ (3,921...5,071) млн. = 11,421...13,721млн., щомайже дорівнює сьогоднішній кількостіпрацюючих і становить 44,93...49,50% відчисла працездатних.


В результаті розрахунківми отримали сумну картину реальногостану справ в Україні. Він загрозливий,як для існування держави, так і дляіснування народу в цілому, навіть – безурахування ситуації з рідною мовою. Зважившинаведені в розрахунках дані, можназробити наступні висновки:


1) Наведені представникамивлади дані про 34% тіньової економікита дані, наведені в розрахунку п. 4є доказом її професійної непридатності.Додатковим доказом цього є дані,наведені в розрахунку п. 3, які свідчатьпро глибоку і системну демографічнукризу, що може призвести до знищеннякраїни. В цивілізованій країні такавлада протрималася б не більше місяця.


2) Наведені в розрахункуп. 4 дані є доказом, що чинна влада непіклується майже про половину своїхгромадян, тому їх моральним обов’язкомє проголосувати проти неї та її сателітівв жовтні 2012 р.


3) З урахуванням того,що 79% українців живуть на межі або замежею бідності і до такого рівня їхжиття причетна чинна влада, кількістьголосів проти її представників має будине меншою 79%. А у тих, хто з цієї частинипроголосує за її представників, вартоперевірити стан психічного здоров'я.

 

Леонид ТАРТАСЮК 



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини