MENU

Війну проти Росії ми не виграємо - експерт

3072 11

Мене запитують, чому ми не відстрілюємося на Сході, чому не направляємо туди своїх військових? Бо нам немає з чим іти, і війну проти Росії ми не виграємо.

Зараз треба діяти радикально, але помірковано. Немає такої війни, яка починалася б за столом переговорів. І немає такого ж її закінчення. Між цими двома подіями у військовий час завжди є проміжок, коли гинуть люди, є втрати в економіці та розвитку країни.

Там, де є військові зі зброєю - треба працювати усіма засобами, які є в держави. Заколотників треба виловлювати та саджати в тюрми. Далі вже можна вести переговори.

5-6 травня відбудеться закрите виїзне засідання Верховної Ради, на якому звітуватимуть силовики. Там вирішимо, як бути із ситуацією на Сході України.

Східні області хочуть самостійності - ми маємо її дати. Але не допустити федералізації, бо це тягне за собою розвал країни. Залишити без дотацій ці області ми теж не маємо права, вони не виживуть. У нас із 25 областей 18 - дотаційні. Тільки дурні голови кричать, що будуть самі на себе працювати. У них прибутків ніяких, фонд заробітної плати - нульовий. Поясню чому: шахта розташована на території Донеччини, а її власник - у Києві. І всі податки він сплачує у столиці. Тут треба, щоб держава поділилася з областями. Податок на земельні ділянки, прибуток громадян, дорожній збір, акциз на тютюн та алкоголь мають залишатися місцевим громадам.

Маємо підтримати новими законами бізнесменів. Всі їх називають олігархами, але олігархи - це паразити, вона вже втекли з України і зараз із Ростова розказують, як нам жити. Успішні бізнесмени працюють та розвивають економіку країни.

Григорій ЗАБОЛОТНИЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини