MENU

Українці та хохлобидло

1874 6

Росія дуже хоче зірвати президентські вибори. І як істинна підлота активізує диверсантів 9 травня. Свято Перемоги в Україні вони хочуть перетворити на день масових погромів та терактів.

Чи відбудуться вони і настільки потужно — залежить від місцевих громад. Люди мають об'єднатися та нейтралізувати заплановані провокації. Створити групи контролю й уважно відслідковувати “засланих козачків”, які гастролюють областями.

Ускладнює ситуацію те, що окрім заїжджих провокаторів чимало місцевих, українців. Правда, називати їх так складно. Адже українці — це свободолюбний народ, а співвітчизників, які продалися за гроші Росії, інакше як хохлобидло не назвеш. Не вдається бути делікатним, коли говорю про безпринципних людей, яким байдуже кого різати, вбивати, якби тільки гроші платили. Розумію, 100 гривень на дорозі не валяються. Але чи можна за гроші продавати своє майбутнє?

Сподіваюся, 9 травня пройде без ексцесів. Українцям, які люблять свою країну, не доведеться потерпати від підлої Росії та хохлобидла, яке любить гроші.

Василь КОВАЛЬЧУК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини