MENU

«Межигірський М'ясник» зробив нову заяву

2086 3

Межигірський М'ясник зробив нову заяву. Янукович вимагає вивести війська і добровольців з територій Донецької, Луганської, Одеської та інших областей, бо це "терор проти мирних громадян". Також М'ясник згідно характерної для нього логіки дебіла визнав вчорашній референдум на Сході, який навіть самі вождики сепаратистів не визнали.

Янукович, ми цих "мирних громадян" бачили: озброєні, жорстокі, неадекватні. Вони викрадають і вбивають людей (кількох загиблих я знав особисто). Вони тероризують місцеве населення, мародерствують і катують людей тільки за те, що ті розмовляють українською.

Серед цих "мирних громадян України" багато-хто з російськими паспортами. Питання: що вони тут роблять? Хай забираються геть! Чемодан-вокзал-Ростов! (У Москві їх не чекають).

Частина "мирних громадян" - підготовані ГРУ російські диверсанти, які приїхали на нашу землю цілеспрямовано займатися терористичною діяльністю.

Тому - не пішов би Янукович нах..? Його час вже минув. Він силою не зміг зупинити Революцію в Україні. Так само він і його шеф Путін не зможуть зупинити непереможний український народ у боротьбі за визволення нашої держави від окупантів.

Якщо влада зовсім збожеволіє і припинить АТО (яку навпаки треба посилювати) - наступ добровольців не зупинить ніхто. Це народна війна за Україну. Патріоти Півдня і Сходу повстали і беруть до рук зброю, щоб захистити свій край від диверсантів. Обов'язок кожного українця - підтримувати їх як тільки можна.

Олег Ляшко


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини