MENU

У день, коли голосували за надважливий «європейський» пакет законів, Порошенко не прийшов

1526 7

Верховна Рада України схвалила учора, 13 травня, низку важливих законопроектів для надання безвізового режиму з боку Євросоюзу мільйонам українських громадян. На жаль, багато депутатів, що на словах перед виборцями висловлюються на користь безвізового режиму, не підтримали ці законопроекти. Не було й голосу за ці законопроекти одного з кандидатів у Президенти Петра Порошенка. Про це заявив народний депутат від фракції "Батьківщина", двічі міністр закордонних справ Борис Тарасюк.
 
"Вчора для України був дуже важливий день: у Брюсселі були досягнуті домовленості про фінансову допомогу, а в парламенті відбулися надважливі голосування. Ці рішення наближають нас до ЄС та мають для України вирішальне значення у фінансово-економічній стабілізації та протидії агресії Путіна", - розповів Борис Тарасюк. 
 
"І я дуже здивований, що один з двох головних претендентів на посаду президента – Петро Порошенко, який так багато публічно говорить про європейську інтеграцію – просто не з’явився на таке важливе засідання Верховної Ради і не проголосував за пакет проєвропейських законів щодо безвізового режиму для українських громадян", - зазначив народний депутат.

Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини