MENU

«Полька-бабочка» донецьких під флейту Москви...

4405 6

Коли ви маєте очі, то, напевне, бачите, якщо у вас усе гаразд зі слухом – очевидно, чуєте: Партія регіонів, КПУ, переважна частина донецьких олігархів і керівників регіону чітко та однозначно все глибше публічно сповзають на позиції сепаратистів, убивць, які тероризуються регіон, російських диверсантів, котрі влаштовують етнічні чистки на сході України. Про це, наче змагаючись один із одним у тому, хто висловиться дошкульніше, принизливіше щодо нової влади, українського народу, який пройшов чистилище Майдану, ці представники Донбасу показали себе в образі справжніх адвокатів, захисників терористів під час так званого «круглого столу» 13 травня, трьох минулих пленарних засідань Верховної Ради нинішнього тижня. Принаймні, такими я їх побачив, зважаючи на заяви в прямому ефірі.

В усіх їх, як не важко збагути, одне завдання: за будь-яку ціну зупинити антитерористичну операцію (АТО). Не дати змогу українським воякам знешкодити бандитські формування, очолювані прапорщиком російської армії І. Гіркіним (Стрєлком), українофобські угрупування місцевих злочинних груп, які заволодівши зброєю убивають наших громадян, учиняють акти геноциду, викрадають, катують людей, насамперед тих, хто розмовляє державною мовою.

Але зверніть увагу, ні один із цих захисничків жодного разу не заїкнувся про ці жахливі факти. Не засудив агресію Москви. А прикладів звірств проти українців на нашій священній землі зібралося уже просто таки маса лише за нинішню весну. Сама по собі склалася справжня чорна книга терору щодо патріотів багатостраждального Донбасу, воїнів збройних сил, яких безжалісно убивають з-за спин окремих людців російські диверсанти, котрих бандюки прикупляють за гроші. Частину з цих прикладів, я привів у своїй попередній публікації (читати тут).

  Чи можна бодай на мить повірити у ту маячню, що в разі призупинення АТО запанує мир і спокій в донецькому краї, коли там залишаться сотні озброєних до зубів, у тому числі зарубіжних найманців, місцевих бандитів, горлорізів, які грабують інкасаторські машини з зарплатою для вчителів, медиків, захоплюють заручників заради викупів , розстрілюють групами парубчаків, які вигукнули «Слава Україні!» ? Повна дурня, панове зрадники, різномасті українофоби. Чому з вас жоден не може навіть  слова вимовити про те, що насамперед потрібно роззброїти терористів? Хто наклав таке жорстке табу на дію, яка б справді привела до влагодження конфлікту? Хазяї в Кремлі? Чи не так?

Адвокати сепаратистів, терористів, убивць, катів українців на сході нашої держави просто таки волають із трибун про нібито війну «фашистів проти власного народу». «Фашистами» вони, зрозуміло, називають українську владу. Хоча, зауважу, прикладів, які б характеризували саме такий бік діяльності тих, хто знаходиться нині на гребені Печерських пагорбів Києва просто таки немає. Як і ознак того, що Україною нині начебто керують «бандерівці», чи «хунта», про що, як навіжені кричать ті ж таки регіонали, а особливо біснуваті комуністи. Все це злобливі, нічим не підкріплені на практиці пропагандистські ворожі кричалки, безсоромно запозичені з російських брехливих телеканалів. Що однозначно засвідчує: люди, котрі повторюють це – не менші вороги України ніж ті, хто придумав ці безпідставні звинувачення. Вони діють в унісон із окупантами, відверто підіграють їм. І за це елементарно треба подавати до суду. Нехай вони там пояснюють, хто в Україні «фашисти», хто «хунта». А ось «бандерівців» модна прощати. Позаяк цим найменням українцям можна й гордитися…

Що ж стосується самих кричалок, які повторюють і в Донбасі, то, як на мене, інакше й бути не могло. Уявіть собі ситуацію. Донецьку обласну державну телерадіокомпанію захопили очолювані російськими диверсантами бойовики, і, наставляючи стволи автоматів на операторів, співробітників медіа центру, вимагають замість передач із Києва вмикати випуски геббельсівських новин телеканалів «Вести-24», ГРТ, НТВ. Виходить, що за кошти наших платників податків подають через криве кремлівське дзеркало брудні фальсифікації всього, що відбувається в Україні. При чому, чорна брехня з їхніх зондер передач ллється безперервним потоком цілодобово. Створюється враження, начебто ні в величезній за своїми географічними масштабами Росії, ніде більше в світі нічого не відбувається, окрім лише у нас. Мовбито вся планета зупинилася в русі, говорять, говорять лише про Україну. Вона для РФ – головний ньюсмейкер (із англійської – той, хто творить новини) подій. Для кремлівських пропагандистських телецентрів наша держава перетворилася на своєрідний фокус всесвіту, котрий буцімто догризає придуманий у Москві міфічний «фашизм». І українців, так викривлено подається інформація, нібито треба рятувати приєднанням до їхнього «руского міра». Так як це робить убивця українців-патріотів москвич Стрєлок у Слов’янську, якісь заїжджі донські козаки з РФ, котрі вчора захопили шахти державного підприємства «Донбасантрацит» у Красному Лучу.

Так місяцями здійснюється сліпе зомбування українців сходу. І вже чутлива нині до наших болів Європа розуміє, що це жорстока інформаційна війна Кремля проти сусідньої незалежної держави, а тому, приміром, Польща закликає створити європейський російськомовний канал із чесними новинами. Для сходу України, зрозуміло, насамперед. І це, мабуть буде один із виходів із ситуації. Щоб розвіяти міфи Кремля про «фашизацію України», зокрема.

Цього рукотворного зомболиха «руськіх братьєв» не можуть збагнути лише ті, хто рядиться в одяг козирної регіональної еліти Донбасу. Позаяк путінівська психічно хвора риторика буквально засліпила і їх. Помутила розум і свідомість. Вони немовби ті дресировані папуги повторюють усе, що лише промовить Кремль. Пригадуєте, як звідтіля почали скиглити про нагальну необхідність федералізації України (аби легше було проковтнути її шматками), до цього жаб’ячого хору тут же додалися Партія регіонів і КПУ, різні там мери, самопроголошені князі регіону і така інша бидлота. У Москві згодом цю тему прикрили, зрозумівши, що на подібне Київ не погодиться Тут же, зверніть увагу, й принишкли доморощені українофоби. Далі. В. Путін із своїм міністром закордонних справ С. Лавровим завели шарманку про необхідність припинення АТО, позаяк нова влада начебто розпочала війну проти свого народу. Як повелася доморосла шумера? І собі давай на всі голоси скиглити у тому ж дусі.

Позиція Кремля тут загалом зрозуміла. Він заслав на територію України сотні шпигунів і диверсантів, цілі розвідувальні загони. Наші силовики ними забивають в’язниці, відстрілюють як скажених псів у зоні дії АТО. Москві за будь-яку ціну потрібно зупинити українських військовиків, повернути особовий склад і бронетехніку до місць дислокації бойових частин. Насамперед для того, аби завершити свою чорну справу, роздмухати до кінця громадянське протистояння в Донбасі, перетворити його на справжню порохову бочку. Аби далі перекинути пожежу й на південь України. Путіну і його кліці будь-що потрібно острів Крим, який вони анексували, перетворити у ПІВострів. А це означає, відділити від суверенної України і схід, і нинішній південь…

У зв’язку із цим запитується: чого ж ви в унісон нашим зовнішнім ворогам квилите, панове регіонали і комуністи, відбірні й доблесні представники п’ятої колони? За гроші, майбутні преференції, чи просто так, робите ви свою підлу, чорну справу, тим самим протестуючи проти многотрудної перемоги Майдану? Чому в цю ж дудку грає, приміром, голова Донецька О. Лук’янченко, як я зрозумів із його виступу на «круглому столі» 13 травня. До речі, він єдиний із промовців заявив, що нинішнє київське керівництво прийшло до влади протиправним шляхом. Тобто, нинішні київські батьки-командири нелегітимні. Відповідно до цієї логіки, для нього і понині законним главою держави повинен би залишатися бандит Янукович. Щоправда, градоначальник про це скромно промовчав. А ось іще один посил ганебної московської пропаганди таки використав сповна, не подумавши, що це нині звучить просто смішно. Можливо, десь у Донецьку йому б за подібне і поаплодували, а ось у Києві на таке крутять пальцем побіля виска. Особливо після того, як відкрили люди і заглянули до конюшень у Межигір’ї, маєтку В. Пшонки, колекції годинників вартістю в 610 тисяч доларів США кожен Е. Ставицького і інших донецьких членів уряду «професіоналів», які Україну перетворили в дійну корову для регіональної злодійської зграї.  

Учора в парламенті, закочуючи очі під скляний купол, один із таких самозваних адвокатів сепаратистів і терористів кричав про необхідність  негайного розформування… Національної гвардії, екстреного скасування АТО. Що викликало в Верховній Раді і сміх, і обурення. Жаль, що не ув’язнення за зраду інтересів народу України, який знаходиться у стані війни з Московією, на руку якої грають багато представників сходу у парламенті. Словом, банальна "полька-бабочка" донецьких під флейту Москви...

Колись же ж це зрадництво має скінчитися.

А загалом же їхні недолугі виступи проти силової зачистки бандитів свідчить лише про одне. Значить, українські військовики вміло виконують своє завдання, якщо служники Москви переходять на ґвалт. Це означає, що б’ють у ціль, вміло знешкоджуючи нечисть, яка взяла в руки зброю, намагаючись задушити в молодій незалежній державі демократію і свободу.

 … Донецькі регіонали, комуністи все перевертають із ніг на голову. Вчора, приміром, телеканал Есперсо.ТВ показав цікавий епізод, коли дві цих парламентських фракцій демонстративно покинули пленарне засідання Верховної Ради. Депутати гусячою вервечкою – один за одним виходять із зали, журналісти під дверима запитують, що, мовляв сталося, чому покидаєте робочі місця. У відповідь – мовчанка. Тільки насуплені брови, бундючні обличчя. Зупинився лише офіційний  говорун М. Чечетов. Заявив таке. Ми, мовляв, за мир, тому пішли. А ті, хто залишився в залі – за війну…

Як пояснити таким, як цей твердокам’яний прибічник московського ярма, вічного московського старшинства, а тепер і відвертого, на очах усього світу терору проти молодої демократії в Україні, що мир для нас – це насправді ВИГРАНА ВІЙНА. А з такими гнилими людьми як комуністи і регіонали добитися цього, ой, як же ж нелегко.

І все таки: Слава Україні! Героям слава!

Олександр ГОРОБЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини