MENU

Команда Черновецького-Попова саботує вказівку - повернути магазин «Сяйво»

296 0

Незважаючи на публічну заяву голови КМДА В. Бондаренка, зроблену ще місяць тому,що книгарня «Сяйво» має бути повернута її законним орендарям, як тільки будуть залагоджені деякі юридичні нюанси, процес повернення книгарні навіть не зсунувся з нульової відмітки.

Я обурений ставленням чиновників КМДА до виконання свої службових обов’язків та до вказівок голови КМДА.

Повернення книгарні «Сяйво» законним орендарям, у яких Черновецький і Попов забрали право займатися роботою в улюбленій киянами книгарні, є символом відродження київських традицій. Тому дуже важливо, що голова КМДА В.Бондаренко в одній з перших своїх заяв згадав про проблему цієї книгарні. На жаль, зміна керівника адміністрації не є повним оновленням влади. Більше того, на фоні відвертого саботажу чиновників, напрошується висновок про те, що ігнорування наказів керівника КМДА, робиться за для того, щоб нанести удар по іміджу В. Бондаренка.

Тому я звернувся до голови КМДА В.Бондаренка з проханням вжити належні заходи, щоб припинити саботаж підлеглими КМДА його вказівок.

Сподіваюся, проголошена головою КМДА В. Бондаренком заява щодо повернення книгарні «Сяйво» законним власникам буде реалізована, незважаючи на шалений опір чиновників колишньої команди Черновецького, які ще працюють в КМДА. 

Олександр БРИГИНЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини