MENU

Ахметов банально пудрить мізки усім нам і самому собі - Шкіряк

1957 2

Про дивну логіку відомого олігарха. Згадуючи одне відеозвернення.

Ренат "Гудок" Ахметов збирається боротися з терористами щоденними гудками на своїх заводах... Нема питань, по суті я підтримую акцію "Голос Донбасу". Це добре і корисно для інформаційного висвітлення та як мобілізаційного елементу. Але при всій повазі до такого засобу протесту, осбисто я, дуже сумніваюся у його ефективності в нинішніх умовах. Далі. 

У своєму знаменитому відеозверненні, Ахметов сказав, що у Маріуполі на марш за єдність мало вийти понад 50 000 демонстрантів його підприємств. Але, мовляв, на вулицях помітили людей з автоматами і вирішили відмінити марш миру. Хм... Начеб-то, все правильно вирішив, безпека людей - це головне, повна згода. Але ж давайте трохи поміркуємо. Цікава у нього логіка. Поясню. По-перше, ці бандити ходять там зі зброєю вже два місяці, вони з'явилися не вчора. По-друге. А ви можете собі уявити терориста ДНР, котрий би насмілився стріляти на Донбасі в колону з 50 тисяч металургів або шахтарів???... Ну хіба що хворий на голову шизофренік-самогубець, погодьтеся.

Це я до того, що краще б цьому "патріоту" Донбасу меньше показово, емоційно і гнівно триндіти, а більше реально діяти. А замість того, щоб гудіти в клаксони - роздати своїм металургам бодай травматичну зброю, або хоча б металеві біти, про вся випадок. Ну, а попереду і позаду тієї мирної колони пустити озброєну, професійну охорону Метінвеста. А можна було б і мєнтів "зацікавити" на крайняк, щоб забезпечили охорону. Вони там, в основному, продажні, знають всі. Ресурсів для цього у СКМ точно ще вистачає. Я б тоді подивився на рішучість цих "сепаратів-колорадів"... Все б дуже швидко стало на місця, чи не так?

Я, звичайно, можу помилятися і не претендуюю на істину, але... Одним словом, мені здається, що сцить олігарх, пардон, ось в чому річ. Ніяк не визначиться і не наважиться діяти. Інакше, чим пояснити його посил до патріотів Донбасу, але ні разу не згадавши про патріотизм до України. А це, до речі, показово. Можливо, для когось це зовсім не помітна дрібниця. Втім, насправді, суть завжди прихована саме у таких маленьких деталях. Гадаю, що Ренат банально пудрить мізки усім нам і мабуть самому собі.

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини