MENU

Таке враження, що ви купуєте кросівки - блогер про охочих голосувати в один тур

1304 0

Треба сказати, що ця тема про "треба вибори в один тур, і тому треба голосувати за Порошенка" мене добряче припарила. На цю тему ведуться навіть ніби думаючі і освічені люди. І ведуться настільки жваво, що, на моє враження, до 30% рейтингу Порошенка - саме такі бажаючі "виключно виборів в один тур", які ні разу не є великими прихильниками Петра Олексійовича.

Товариство, таке враження що ви купляєте кросівки. Мовляв, ну так уже хочеться натягти щось на ноги, бо вже втомилися набивати босі ноги по асфальту, що вже капець. І є ризик що більшу вавку наб'ємо.

Слухайте, ви коли одружувались, хто одружений, теж наречених/нареченого вибирали за принципом "треба чимшвидше вже за когось вискочити, бо треба ж їхати в командировку/роки піджимають/ну так уже когось під боком хочеться (потрібне підкреслити)"? Чи все таки приглядалися до людини і робили більщ менш свідомий вибір - адже жити з цією людиною як мінімум довго, ще й дітей з нею виховувати? І знову питання - якщо одружувалися ви, чі ваші знайомі швидко, чи не так швидко це закінчувалося розлученням?

І тепер давайте зважимо варіанти - зайві два чи три тижні чи "швидке розлучення", яке в наших умовах виллється в півроку добрячої політичної кризи, і форму проходження цієї кризи передбачить досить важко.

Друзі, схаменіться!!!!

Ви вибираєте курс, руки, голову країни, яйця країни, врешті решт! На п'ять років! Що за інфантильні розмови про зайві кілька тижнів??! Тим більше що мова йде кандидатуру, за спиною якої стоїть потужний олігарх, а він так маячить, що не раз я чув думку - обираємо не Порошенка, обираємо Фірташа.

Блін, ви хочете побігти проголосувати кого завгодно, хоч і Фірташа, але пошвидше?

Моя всім порада - забудьте цю маячню, і голосуйте за того кандидата, за якого говорить ваше сумління. Аби не довелося чухати потилицю і виходити за "розлучення". І дуже скоро.

Дмитро МУРІН


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини