MENU

Зрив виборів - це план Путіна. Зрив - це вбиті люди

1453 4

Повторюю тим, хто не зрозумів - зрив виборів це план Путіна. Зрив - це вбиті, вбиті, вбиті...

Один тур - один зрив, два тури - дві спроби зриву.... ввести військовий стан і почати повноцінну зачистку шавок путіна не можна поки не закінчаться вибори, бо під час виборів закон не дозволяє ВС. Або вибори, або військовий стан. Путін робить усе, щоб у Турчинова дрогнула рука і він ввів ВС.

Який вихід? Голосуйте в першому турі за того, за кого голосуватимете в другому. Ви за Богомолець, припустимо чи за Яроша, за Тигипка чи за Ляшка.... Прекрасні кандидати, але в другий тур вони вочевидь не проходять. 

Голосуйте за того, кого підтримаєте в другому турі. Головне, щоб хтось з кандидатів набрав 50%. Тоді, я впевнений, ще до іннагураціі Турчинов введе ВС і доб'є путінську сволоту.

До речі, я не агітую.... Я не вірю в те, що хтось з кандидатів стане ідеальним президентом, я знаю, що нас чекають нові вибори президента не в 2019, а значно раніше.... Я знаю, що багато (але далеко не всі) хто в Батьківщині називає мене зрадником, бо я не кричу - хай гіне світ, але президентом має бути виключно Тимошенко....Прізвище президента другорядне в порівнянні з долею країни.

Мені до лямпи усі звинувачення - я роблю все, щоб швидше закінчилась війна й почалась розбудова новоі України... Зі мною, як депутатом, чи зі мною, як звичайним громадянином - байдуже...

Я не агітую за когось, я просто інформую, що треба робити, щоб нинішні подіі не повторились перед другим туром... 

Для розуміння, що таке військовий стан і чим він відрізняється від АТО, рекомендую прочитати ось це.

Олександр БРИГИНЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини