MENU

«Разом – ми велика сила»

269 1

У теперішній політичній кризі, де розгублено орієнтири, що обумовлюють перспективи розвитку держави, особливо гостро постає питання загальнолюдських цінностей, де головним постає сама людина та її життя.

По суті, неважливо, на яких позиціях перебуває кожен із нас, якого кольору в нас прапори. Головне — щоб ми досягли взаєморозуміння та миру! Кривий Ріг — місто багатонаціональне й цілком може показати приклад такого підходу.

У нашому місті є та духовна формація, що обумовить насамперед єднання та гармонію людей із різними поглядами, уподобаннями, віросповіданнями.

Маючи на увазі той факт, що колектив Криворізького академічного міського театру музично-пластичних мистецтв «Академія руху» своє мистецтво спрямовує передусім до молодого покоління. Я дивлюсь на ситуацію, що склалася, з точки зору нашого майбутнього, з погляду наших дітей і онуків. Своїми виставами, а це насамперед кращі зразки національної та світової культури: Лесі Українки, Тараса Шевченка, Василя Стефаника, Миколи Гоголя, Олександра Гріна, Вільяма Шекспіра, Ернеста Хемінгуея, ми вчимо їх толерантності, вмінню вести діалог і в діалозі знаходити істину, можливості прийняти точку зору різних сторін і водночас принципово залишитися на своїй позиції.

Тому, виступаючи сьогодні за стабільність і цілісність нашої держави України, ми закладаємо фундамент щасливого майбутнього наших дітей. Ми всі, незалежно від регіону проживання, повинні об’єднатись і дати приклад молоді, майбутньому української нації, як будь-яку найскладнішу ситуацію можна вирішити мирним шляхом. І прийдешні покоління ще пишатимуться нами, моїми сучасниками. А Бог пошле Україні свою благодать!

Олександр БЄЛЬСЬКИЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини