MENU

Глобальний флешмоб: Завтра по всьому світу до російських посольств принесуть вінки

1387 2

У суботу, 21 червня, відбудеться Глобальний флешмоб з покладання вінків до російських посольство по всьому світі. Акцію проводитимуть EuromaidanPR, DigitalMaidan, Громадський рух «Відсіч», Євромайдани та українські спільноти в Торонто, Ванкувері, Гаазі, Вільнюсі, Нью Йорку, Варшаві, Брюсселі та багато інших.

 

«Росія де-факто розпочала війну із Україною. Путіна потрібно зупинити негайно!" - говориться в прес-анонсі, який розіслали організації.

 

"Протягом останніх місяців, Росія підготувала та роздмухала кровопролиття у східній та південній Україні. 14 червня був збитий літак у Луганську, забираючи життя 49 військовослужбовців та персоналу. 13 червня, три російських танки пересікли Український кордон. Попри безсумнівні докази участі Росії в насильстві, при тому, що російські громадяни приймають участь у бойових діях і самі терористи відкрито визнають російську «підтримку», міжнародна спільнота не спішить ані визнати задіяність Росії, ані вжити реальних заходів. ЄС погрожує далекосяжними наслідками, але на справжню допомогу поки що не наважується, і навіть запросила Росію взяти участь в переговорах по торговельній угоді ЄС із Україною", - йдеться в тексті.

 

"Скільки потрібно ще смертей для того, щоби визнати, що Росія розпочала війну в Україні, і що Путіна потрібно негайно зупинити?", - закликають організатори флешмобу.

 

Крім того висловлюється прохання принесіть вінки до російських посольств по всьому світові для того, щоби вшанувати загиблих героїв України.

 

"Приєднуйтеся до нас, вимагаючи від міжнародної спільноти визнати безпосередню відповідальність Москви у кровопролитті, та від західних держав вжити реальних заходів, включно із потужними санкціями, щоби зупинити Російську агресію!  Будь ласка, зв’яжіться із вашими депутатами та напишіть президенту ЄС Герману Ван Ромпею", - говориться в прес-анонсі.

 

Вимагається:

- Наполягати, щоби НАТО купило два бойових кораблі Mistral, які Франція збирається продати Росії;

- Негайно вжити санкції третього рівня;

- Надати українській армії рятувальні засоби, включно із медичними засобами та засобами особистого захисту;

- Припинити будь-яку співпрацю та бізнес, що допомагають Росії модернізувати своє військо, поліцію, озброєння, та сприяють Російській експансії;

- Припинити візовий режим із Україною якомога швидше;

- Розслідувати хижацьку поведінку Газпрому, більшість із якої порушує антимонопольне законодавство ЄС та правила СОТ;

- Вжити суворого контролю до всіх коштів, що походять із Росії та Білорусі;

- Скасувати візи провідних анти-західних та анти-українських пропагандистів Російського режиму.

 

Контактна особа - Аля Шандра, [email protected]+380937536869.

Сторінка події у Фейсбуці.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини