MENU

Четверте Громадське Віче на Майдані

1859 12

22 червня, у неділю, в Києві о 12:00 розпочнеться Четверте Громадське Віче на Майдані.

На початку Віче буде проведе інформування присутніх на Майдані, щодо поточної ситуації в країні, підкріплене відеорядом найгарячіших новин.

Під час офіційної частини Віче представники спільнот Майдану оголосять результати дій на минулому тижні, зачитають перелік законів, які були прийняті і прийняття яких ще потрібно відстоювати. Буде оголошено план дій на найближчі дні щодо різних акцій, а також продовження акції «Перевибори» .

Тема «Війна за незалежність», як найгостріша буде найбільша. Буде йти мова про факти зради ВР та силових міністерств, що призвели до загибелі військових на Сході, слово матиме командир батальйону «Луганськ». Будуть озвучені питання і проблеми мешканців зони АТО, біженців, полонених, проблеми з постачанням, корупції як складової війни, а також запропоновані кроки, щодо вирішення деяких з названих проблем. Наприкінці буде анонсовано акцію відомого російського блогера Германа Обухова «Остановим фашизм в России!»

Окремою темою буде винесено питання люстрації судей, стан судової системи на сьогодні та змін в цій системі. Буде надана інформація щодо створення люстраційної бази посадовців, які причетні до злочинів проти Майдану.

Буде висвітлена тема підписання економічного блоку з ЄС, питання і проблеми які стають перед нами у зв’язку з цим.

У останній офіційній частині додатково буде оголошено про всі акції, які анонсовано під час Віче.

Долучайтеся, адже разом ми — сила! Слава Україні!

Maidan Press Center


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини