MENU

«УДАР» попросили не вносити в парламент недолугі закони

719 0

Фракцію "УДАР" закликали не вносити до Верховної Ради недолугі законопроекти. Це попросила народний депутат фракції "Батьківщина" Олександра Кужель.
 
На брифінгу, 2 липня, Кужель заявила, що була здивована заявами народного депутата від фракції "УДАР" Оксани Продан щодо того, що фракція "Батьківщина" не підтримала законопроект №3256.
 
"Такого непрофесійного законопроекту я не бачила за всі двадцять років в політиці: даний законопроект не передбачає жодної дерегуляції і вводить країну в колапс, оскільки передбачає зупинку 87 законопроектів, зокрема, Земельного кодексу, Водного кодексу, Лісового кодексу, Закону про банки, Про ринок зерна тощо, натомість не пропонує нові, а пропонує через півроку уряду подати нові законопроекти", - повідомила Кужель.
 
Олександра Кужель закликала депутатів від фракції "УДАР" "не вводити країну в колапс своїм непрофесійним рівнем роботи над законопроектами", а створювати по кожному напрямку робочі групи, відпрацьовувати зміни, але не пропонувати законопроекти, які не мають шансів на впровадження та які вводять в оману підприємницьке і громадське середовище.
 
Кужель також закликала підприємницьке середовище підключатися до роботи над законопроектами про дерегуляцію.

Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини