MENU

Росія закине в Україну 15 диверсійних груп - джерело

2233 5

На території Росії тривають вербування та підготовка диверсійно-розвідувальних груп для перекидання в Україну. Про це повідомило джерело, близьке до штабу АТО і до Служби безпеки України.

Найближчим часом на території Волгоградської області проходитимуть підготовку, за даними джерела, 15 диверсійно-розвідувальних груп, кожна із 9 осіб. До їх складу входитимуть вихідці з Північного Кавказу. Ймовірно, підготовка диверсантів проходитиме на базі туристичного комплексу "Волзький" (Волзький, вул. Набережна, 2), а також на території одного із загальновійськових полігонів (н.п. Прудбой, Калачовського району).

На полігон для забезпечення груп уже доправлено озброєння спецпідрозділів силових відомств Росії: пістолети-кулемети ПП-19 різних модифікацій (Бізон, Кедр і т. д.), АЕК-919 Каштан, вогнемети РПО ПДМ-А Джміль-МД, стверджує джерело.

За інформацією джерела, запланований час початку активних дій диверсантів на території України – 16-17 липня.

За даними українських спецслужб, до координації зазначених груп може бути причетний такий собі Адам Делімханов. Людина з таким іменем і прізвищем обіймала посаду заступника голови уряду Чеченської республіки в 2006-2007 роках, із 2007 року – депутат Держдуми Росії.

Телеканал ТВі


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини