MENU

Українська авіація розтрощила базу терористів під Луганськом

4905 13

13 липня протягом дня авіацією Збройних Сил України було нанесено 5 авіаударів по скупченню особового складу та техніки противника.

Зокрема, військові авіатори завдали удару по скупченню мінометних розрахунків, танків та зенітних установок в районі аеродрому міста Луганськ.

Ще два авіаудари було нанесено по чисельним підрозділам терористів в районі прикордонного Ізваріно. Була атакована з повітря і база кадирівців в Лисичанську, яку ті розмістили на території, де свого часу розташовувалась одна з частин Національної гвардії України.

Всі визначені цілі були знищені. Ворог зазнав значних втрат в живій силі та техніці. Завдані авіаудари паралізували дії сепаратистів та зірвали заплановані активні дії бойовиків. В угрупуваннях терористів поширюється страх та паніка.

Слід відзначити, що всі координати об’єктів, по яким було завдано авіаударів, отримані від представників ЛНР, ДНР, осіб, які тікають з бандформувань.

Транспортною авіацією Збройних Сил України було доставлено у визначенні райони необхідні вантажі: боєприпаси, вода, продукти харчування, медикаменти.

Прес-центр АТО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини