MENU

Батальйон, який направляється в АТО, отримав від «Батьківщини» військових обладунків на 600 тисяч. ФОТО, ВІДЕО

2076 18

Сьогодні у Дніпропетровській області голова фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв передав військове спорядження на суму понад 600 тисяч гривень батальйону, сформованому на базі Руху опору. Цей батальйон перебуває на марші до місця проведення АТО.
 
Зокрема, 34-ому територіальному батальйону було передано: 423 форми загальноукраїнського зразка, 90 бронежилетів 5-го рівня захисту, 40 рацій тощо.
 
 
За словами Сергія Соболєва, планується також наступна поставка, яка включатиме в себе британські каски рівня захисту "3+", тепловізор та інші речі, в залежності від потреб батальйону.
 

 
"Амуніція і техніка для бійців була придбана за кошти народних депутатів фракції "Батьківщина", які перерахували для цього свою зарплату. Також допомагали спонсори і Кіровоградська обласна рада, оскільки батальйон закріплений за Кіровоградом", - повідомив Соболєв.
 
 
Голова фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв та голова Кіровоградської обласної організації партії "Батьківщина" Олександр Чорноіваненко вручили персональний бронежилет командиру батальйону Дмитру Красільнікову.
 
 
Сергій Соболєв побажав бійцям успішно виконати бойові завдання та повернутися до своїх родин цілими і неушкодженими.
 
"У всіх бійців батальйону піднесений бойовий дух. Вони налаштовані на перемогу і захист своєї Батьківщини", - сказав він.
 
 
Соболєв підкреслив, що чимало бійців батальйону брали участь у бойових діях і є досвідченими у питаннях ведення війни.
 
Після передачі бронежилетів бійці протестували засоби індивідуального захисту на міцність. Зокрема, бронежилет витримав попадання із автомата Калашникова, кулемета та снайперської гвинтівки СВД.
 
 
За словами бійців, вони вирішили записатися у добровольці після того, як Юлія Тимошенко оголосила про створення Руху опору. Заступник командира батальйону Марат Сулейманов розповів, що побачивши заклик Юлії Тимошенко, одразу зателефонував до Штабу Руху опору і вступив до батальйону. Він також передав вітання своїй дружині, яка залишилась з сім'єю у Львові.
 
Даний батальйон на 70% сформований із добровольців, які відгукнулися на заклик Юлії Тимошенко захищати свою країну і приєднатися до Руху опору. У батальйоні представлені люди з усієї країни віком від 25 до 60 років.
 
 
Батальйон, який базувався у Кіровограді, пройшов двомісячну підготовку і тепер передислокований на Дніпропетровщину для того, щоб відбути в зону АТО.
 
Фракція та партія "Батьківщина" взяли шефство над батальйоном і надалі опікуватимуться його матеріально-технічним забезпеченням.

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини