MENU

5 відповідей на найболючіші питання щодо АТО

1703 2

Питання, які найбільше задають по телефону, в смс, в приватній пошті. 

1. Чому не перекриті кордони? 

- в нас немає стіни, рва з крокодилами чи колючого дроти між Украіною і Росією. Кордони фізично перекривають по суті собою наші героічні хлопці! Військові і прикордонники, які забезпечують десятикілометрову зону контролю( тобто, наша армія має вздовж кордону на відстані 10 км від нього військову техніку, щоб в разі потреби захистити кордон). Але зараз проти нашоі техніки і наших хлопців запустили Град і торнадо, вогонь іде з російськоі територіі, ці установки б'ють на десятки кілометрів і можуть збити літак, не те , що розірвати бронежидет....

Кордон треба будувати - це питання часу і не зробиться під таким смертельновбивчим обстрілом. 

2. Чому керівництво АТО не надає підмогу в найгарячіші точки-Ізварино, Довжанський, Авмросієвку, Мар'іно?

- керівництво АТО і Генштабу добре володіють інформацією про те пекло, яке зараз в тих точках. Точно вони згають про весь той жах більше, ніж всі депутати, що строчать смс в АТО, чи читачі фб на дивані. Наша авіація і армія намагається надати допомогу. Як свідчать і визнають військові, і самі хлопці в тих точках, поки що важко реалізувати ці плани. У противника - гради і торнадо, з яких з російськоі територіі йде обстріл. Так збили і наш літак. Тому дуже хочеться звернутися до всіх " військових експертів"- ми з вами не є експертами. Армія нічого не приховує. Щодня страшна інформація про кількість вбитих і поранених. Насьогодні ми втратили у війні більше 250 наших найкращих вояків. Страшна цифра... Да, там важко, бо там війна. Там стріляють з найсучаснішоі зброі . Тому наше завдання- вірити, максимально залучати всі можливі дипломатичні і політичні можливості , щоб заспокоіти "брата". Начальник Генштаба, бойовий генерал Муженко, беззаперечний авторитет в арміі, зараз на передовій, а не в Києві. Так чому ми думаємо, що маємо інфо більше, ніж він! Хто з нас був там? Ті, хто і зараз на кордоні , на передовій. 

3. Військовий стан

- Путіну він до лампочки. Градам теж. Але ускладнить оперативність прийняття рішень в зоні АТО. Рішення РНБО про проведення АТО дає всі необхідні механізми військовим. Також це блокує проведення виборів, а отже симоненки- єфремови і інша нечисть ще довго сидітимуть у ВР. Нам би ще десь зброю сучасну проти Градів знайти... І, головне, заспокоіти диверсантів, якінавіть вже не приховують своє російське походження.

4 . Ротація арміі

- потихеньку відбувається. Хлопці, що ці 4 місяці пройшли украінськуармію, стали справжніми вояками і єдині, хто можуть виконувати такінадзвичайно складні завдання. Ім випало важке випробування... Від Путіна і " брата", не украінська влада то розв'язала. 

5. Забрати хлопців з кордону. Терміново. 

- цього чекають покидьки. Іх танки готовііхати до Києва. Наші хлопці сьогодні - ЦЕ НЕ ПАФОС - захищають Украіну і іі незалежність . До речі, вони не істерять. У пеклі, але ТРИМАЮТЬСЯ 

6. Що робити? 

- вірити в украінську армію. Підтримувати. Тиснути на світ. Точно не робити вигляд, що нічого не відбувається. Скільки з тих, хто постить про пекло, що переживає зараз 72бригада під Авмросієвкою чи пережила 24 яворівська, накрита градом, свій внесок в оборону обмежив гнівним постом в фб... Ви були в госпіталі? Ви перерахували гроші на армію? Ви переконали хоч одного східняка не вірити в російські страшилки? Ви допомогли переселенцям? Ви сприяли волонтерам? Робимо хоч шо небудь- кожен на своєму місті. Позаду- Украіна і відступати немає куди.

Iryna Gerashchenko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини