MENU

Гіркіна чекає куля в потилицю у найкращих традиціях СМЕРШу

79 16

А ви помітили, що серед "реконструкторів" Донбасу та й взагалі серед історичних реконструкторів, мало популярна тематика японських самураїв. 

Таку думку на власній сторінці у Facebook висловив журналіст Андрій Плахонін, інформує UAINFO.org.

Хтось скаже, що надто екзотично, але сьогодні мені подумалося, що зупиняє не екзотика, а фінальний акорд у житті будь-якого самурая-невдахи — ритуальне самогубство.

Так, наприклад, багато японських адміралів і генералів, безпосередньо причетних до створення і функціонування елементів камікадзе, після закінчення війни наклали на себе руки, усвідомлюючи свою провину перед загубленими душами юних воїнів, яких вони вели, як виявилося, на безглузду смерть.  

При всьому показному благородстві, Ігор Гіркін, який загрався чи то в царського, чи то в радянського офіцера, на такий Вчинок не здатний. Він якщо і грає в "російську рулетку", то, скоріше, з чужими життями, а не з власною смертю. 

І якщо в голові Ігоря Гіркіна зрештою знайдуть не дві, а навіть, як і належить, одну кулю, я ніколи не повірю, що він звів рахунки з життям сам. У найкращих традиціях улюбленого ним СМЕРШу, куля буде в потилицю.

Підписуйся на сторінки UAINFO FacebookTelegramTwitterYouTube

Андрій ПЛАХОНІН


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини