MENU

«Очевидців» подій на Донбасі виготовляють у студії «Russia Today»

2636 1

Журналістка Сара Ферт, яка звільнилася з каналу Russia Today, в інтерв'ю заявила, що бачила, як співробітники телеканалу ведуть фейкові акаунти в соцмережах прямо з ньюзруму.

Жінка звільнилася напередодні, заперечуючи проти манери висвітлення телеканалом катастрофи Boeing-777 компанії Malaysia Airlines в Донецькій області.

"Перший принцип стилю роботи RT: що б не сталося, це ЗАВЖДИ вина України", - заявила у своєму Twitter Сара Ферт.

Кореспондент додала, що якщо співробітник RT втрачає віру в позицію ЗМІ, то він стає непотрібним. За словами Ферт, необхідно повністю поділяти думку видання на події, щоб досягти успіху в ньому, цитує "Росбалт".

Ферт описала, як втратила віру в день, коли в Донецькій області розбився рейс з Амстердаму з 298 людьми на борту: "Я увійшла до ньюсрума, і вони вели акаунт бог знає якого очевидця, який звинувачував уряд України, а ситуація була такою напруженою".

Це вже не перший випадок скандального звільнення з RT іноземних співробітників. У березні звільнилися провідні Ліз Уол і Еббі Мартін, причому Уол оголосила про відхід з каналу в прямому ефірі. У керівництві RT це назвали самопіаром.

expres.ua


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини