MENU

За відмову Україні в членстві НАТО Німеччина за великі гроші збудувала найсучасніший навчальний військовий центр під Ростовом

11800 7

Буває, що корисно бути таким собі "інформаційним Плюшкіним", а я і є такий, збираю різні історичні анекдоти, цікавинки, висловлювання політиків, повідомлення власних джерел, лише одних власних інтерв'ю в мене зібралося купа - від бесід з Джульєтой Мазиной і Папой Римським до полонених режимом Каддафи лівійців и вимушених бомжів, які невідомо як виживають в нейтральній зоні на Кіпрі.

Я до того веду, що буває дуже корисно мати архивні свідчення, щоб зробити вірний аналіз сьогодення. Так я викопав з минулого промови Путіна в Бухаресті 2008 року. Тоді цей саміт НАТО назвали самітом надій і скандалів. Надія була на розширення альянсу за рахунок Албанії, Македонії, Хорватії, України і Грузії. Путін зробив все, щоб цього розширення не було. Публічно ми всі чули лише промови. А що було за лаштунками саміту? Про це навіть ЦРУ не дізналося. Тоді. Зараз цій службі відомо, що за відмову Україні в членстві Німеччина за велики гроші (близько 150 млн.євро) збудувала найсучасніший у світі навчальний військовий центр під Ростовом, а Франція отримала замовлення на будування Містралів, озброєння танків Т-90 і поставки оптики для літаків і гелікоптерів. Ось вам ціна бухарестської змови. І УРОК.

Виктор ЧЕРНЫШУК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини