MENU

Льовочкін піде до Верховної Ради по мажоритарці?

647 3

Інсайдер повідомляє, що екс-голова Адміністрації Президента  Януковича не вірить в переспективи власного дітища –  “Партії розвитку України”, яку очолює регіонал Мірошниченко.

Він вирішив перестрахуватись та балотуватись в одному з київських округів. За попередньою інформацією, це буде Дніпровський район столиці. Для вдалої кампанії Льовочкін зачистить округ від сильних конкурентів та зареєструє з десяток своїх кандидатів. Саме Сергія Льовочкина вважають автором виборчих схем Партії Регіонів. Тому можна чекати маси чудес на цьому окрузі, а одне з них це те, що Льовочкін таки пройде до Верховної Ради. Народився Сергій Володимирович в 1972 році в Донецьку.

Нині покійний батько Сергія – Володимир Льовочкін все життя пропрацював в пенітенціарній системі України, завершивши свою кар’єру головою Держдепартаменту з питань виконання покарань. Льовочкін-старший був дружний з Леонідом Кучмою (кажуть, вони були кумами) і Віктором Януковичем. Це, в кінцевому рахунку, і визначило долю Льовочкіна-молодшого. Також, Льовочкін один з тіньових керманичів телеканалу “Інтер”. Ігор Коломойський приписує йому зв’язки з відомими журналістами Мустафою Найємом та Сергієм Лєщенком. Тепер залишилось чекати осені та шоу під назвою “Вибори до Верховної Ради”.

Олександр ДОВГИЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини