MENU

Обзор блогосферы от UAINFO. 06 августа 2014

49 0

Реконструкція Донбасу: що потрібно зробити з краєм

Можливо, назва не зовсім коректна - похідне від періоду в історії США після громадянської війни «Реконструкція Півдня», коли програвши штати Конфедерації реінтегрували до складу Союзу. Говорячи сучасною мовою, «Північ поставив на коліна Південь». Цей текст - спроба сформулювати порядок стратегічних перетворень, необхідних поствоєнні Донбасу. 

Хочеш на фронт? Допоможуть волонтери! ВІДЕО

Прошу максимальної підтримки від усіх патріотів України!!! Це посильний вклад кожного в спільну справу в боротьбі за Єдину Україну!!!

Володя Путин, загнанный крысами

Однажды, будучи уже президентом России, Владимир Путин рассказал, как в детстве играл в подвале и загнал крысу в угол. Урока из детской истории он не вынес.

Завтра вероятна масштабная провокация РФ, послезавтра — вторжение

В последние дни все громче зазвучали предупреждения из различных зарубежных источников о высокой вероятности прямого вооруженного вторжения России на территорию Украины в самое ближайшее время.

Чи повинні українці любити росіян?

Днями московський незалежний соціологічний Левада-центр уже вкотре «порадував» українців. Цього разу — результатами липневого опитування щодо ставлення росіян до України. 

Ми вважаємо за честь мати такого друга, як Японія, яка висловлює нам солідарність у важкі часи - Шеремета

Відновлення Сходу України, завершення роботи над Угодою про взаємний захист інвестицій, активізація співпраці у сферах енергетики та сільського господарства стали центральними темами українсько-японських бізнес-консультацій. Україна особливо цінує підтримку Японії, яка надається нашій країні,наголосив Міністр економічного розвитку і торгівлі України Павло Шеремета. 

Скандал! В Генштаб повернули Олександра Шутова, зятя біглого екс-міністра оборони Лебедєва

З Генерального штабу повідомили, що Олександр Шутов - зять екс-міністра оборони Павла Лєбєдєва - повернувся на посаду начальника Головного управління оперативного планування.

Вину Путина в уничтожении малайзийского Боинга доказала даже кремлёвская пропаганда. ВИДЕО

В этом видео мы специально использовали только заявления Путина, его сторонников и подконтрольных ему СМИ, расположив новости в хронологическом порядке.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини