MENU

Для паникерів, які розповідають про «20 камазів з трупами»

7227 4

Зараз інтернетом, та, що ще гірше, з вух у вуха, постійно циркулює інформація про "страшні втрати на Донбаси" та про те, що "Нам не кажуть правду про втрати". Навіть цілком адеватні люди мені починають розповідати про "20 камазів з трупами", "тисячі загиблих", "забиті таємні морги" тощо.

І ось що хочу вам сказати. Вчора вам розмову з кількома різними військовослужбовцями, які мають безпосередній стосунок, скажімо так, до обліку втрат. Так ось, всі розмови про тисячі вбитих - це відверта маячня. 

Понад те, стверджую, що нагнітання істерії навколо приховування втрат - це спецоперація рашки, перші прояви операції під назвою "Золота осінь" - операції по внутрішній дестабілізації ситуації в країні, щоб потім таки примусити до вигідного кремлівському карлику "миру". Кремлядь дуже непокоїть патріоичне піднесення українців, тому одне з головних завдань, що наразі поставлене перед ГРУ та ФСБ - це максимальна робота по знищенню волі до спротиву українців. В пакеті - все: антивоєнні кампанії, марші матерів проти мобілізації (згадайте нещодавні події в Закарпатті) зокрема, й кампанія по чуткам з приводу "страшних втрат, що від нас приховує влада".

Вже вищевказане не означає, що наша закостеніла та брехлива, особливо на щаблі вище від полковника, армійська система не бреше з приводу втрат. Цитую слова вчорашнього співрозмовника: "Втрати занижують - бувають випадки, особливо це було щодо боїв у секторі Д. Так, зокрема, 3-4 вбитих часто означало 13-14. Але не більше. Ми ж не в Росії, де можна що завгодно приховати. Реальні втрати більші від офіціальних щонайбільше на кілька десятків, може, сотню людей".

Звичайно, це страшно, огидно, неприємно, але це не привід кожен день влаштовувати істерики й кричати: "Всьо пропало". Зрозумійте, ми, в першу чергу, маємо війну в інформаційний сфері. А в надрах КДБ працювала й працює ціла лабораторія по фабрикації чуток та вивчення ефекту від їх впровадження. Не вірте вкидам, особливо тим, які очевидно мають на меті вбити нашу волю до перемоги.

При цьому, не варто вірити й державним цифрам. Хочете знати правду? Дізнавайтесь самостійно, але не треба кричати й всім розповідати про "тисячі трупів". Цим ви підіграєте ворогу.
Конкретні викладки, чому вся паніка не має під собою підстав - в нищенаведеному пості.

Bogdan Butkevych


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини