MENU

Війна з Росією йде повним ходом

7649 9

Війна з РФ триває. Останні масовані контратаки російських бойовиків на позиції сил АТО та чергове відкрите вторгнення підрозділів російської регулярної армії на територію України в районі Новоазовська - це ще одне підтвердження повної неадекватності та глибоких психічних розладів президента РФ. Йому потрібні додаткові "аргументи" для цинічного шантажу України та й усього світу на міжнародному і дипломатичному рівні. 

ПТН вже не здатен реально оцінювати ситуацію і продовжує влаштовувати криваву бійню на сході України. Усвідомлюючи поразку його проектів "ДНР-ЛНР-Новоросія", психопат намагається виправдатися, в першу чергу, перед своїми громадянами, що отруєні та зазомбовані російською пропагандою, в більшості підтримують військову агресію проти суверенної України. Насправді, путін панічно боїться програти, оскільки вважає, що росіяни його не зрозуміють. Шиза, одним словом. Намагання за будь-яку ціну, довести свою спроможність здолати переможний наступ сил АТО, остаточно позбавило його розуму. Він готовий і далі сіяти смерть, ненависть, розбрат, розпалювати війну і вбивати тисячі мирних людей. Як і для будь-якого диктатора, для путіна життя людей - ніщо, в порівнянні з досягненням міфічної мети. Це хвороба, що не піддається лікуванню. 

І це вже глобальна проблема не тільки України, а й всього цивілізованого світу. Адже, ядерна кнопка в руках безумця і маніака - це реальна загроза планетарного масштабу. Гадаю, що США та ЄС давно повинні включитися у розв'язання конфлікту по повній. Щоб більш ефективно протистояти агресору нам потрібна новітня високоточна зброя. Час "Ч" давно настав, це аксіома. Пряма військова допомога Україні та створення для цього світовоі антипутінськоі коаліції, поставить кремлівського варвара на місце. 

Наразі, мусимо розраховувати тільки на власні сили. Втім, попри все, Украіна, безумовно, вистоїть і переможе! А наша спільна перемога, раніше-пізніше, відкриє очі й росіянам і допоможе позбутися страшного тоталітарного режиму. Конфлікт в Україні, в кінцевому результаті, закінчиться крахом путінського рашизму.

Отже, ніякої паніки та розпачу. Тільки повна концентрація і холодний розум. Визвольна боротьба триває! Слава Україні!

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини