MENU

Табір 12-го батальйону знищено вогнем російських «Ураганів» - згоріли намети і особисті речі бійців

1879 2

Вже можу розповісти. Сьогодні вогнем «Ураганів» повністю знищено базу, де знаходилися кілька підрозділів, в тому числі і розташування 12-го батальйону територіальної оборони. Зараз літають безпілотники над цим розташуванням і знімають кіно, для російських пропагандистських фільмів. Справді знищено чимало бойової техніки, але не 12-гго батальйону. 


Я вчора розповідав, що керівництво 12-го батальйону приблизно знає, коли можуть бути атаки і на цей час виводить практично увесь особистий склад території табору. Табір знищено, є 2 загиблих, є кілька середньо поранених, але сотні бійців залишилися живими. Зараз обладнують новий табір. Мушу визнати, що горіли намети, деяка не бойова техніка, особисті речі хлопців. Тож зараз 12 батальйону треба все. По приїзду до Києва почнемо готувати чергову колону з усім необхідним для цього батальйону. Звертаюся до всіх , хто є в Києві і хто хоче допомогти 12-му батальйону, зв’язуйтеся з моєю командою: (044) 384 07 55, (098) 700 40 61, 050 913 18 32.


Сподіваюся, за кілька днів ми зберемо все необхідне. 


P.S: Коли згоряють речі, то це вкрай неприємно. Один зі взводів 12 батальйону пережив це тричі. Але головне, все це пережити, бо життя кожного солдата , кожного українця на вагу золота. Я приклоняюся перед керівництвом батальйону, яке зуміло, незважаючи на шалений обстріл, врятувати людей. Коли я писав про це вчора, це виглядало як теорія, а сьогодні це стало рятівною практикою. 
Слава героям!

Олесандр БРИГИНЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини