MENU

На будівлю Меджлісу в окупованому Криму вночі здійснено напад. ФОТО

770 0

Про це 15 вересня повідомив член Меджлісу, глава благодійної організації "Фонд" Крим" Риза Шевкієв, передають "Крим.Реаліі". 

За його словами, близько 03:15 год. ночі до будівлі Меджлісу в Сімферополі підійшли троє невідомих, їх обличчя були закриті масками. Двоє чоловіків відразу встали до вхідних дверей, блокуючи вихід з будівлі, в руках одного з них був пістолет. В цей час, за повідомленням Шевкієва, третій чоловік швидко піднявся по трубі до прапора України, який був встановлений на фасаді будівлі, і зірвав його. 

"Після того як прапор України був скинутий на землю, невідомі підібрали його і швидко пішли. Це сталося за дві хвилини. Таким чином, це була підготовлена​​, спланована операція", - розповів Шевкієв. 

Втім, він зазначив, що відразу ж була викликана "кримська поліція". Запис із камери відеоспостереження, буде передано цій "поліції". 

Треба зазначити, це не перший випадок, коли з фасаду будівлі, де розташований Меджліс кримськотатарського народу, зривають прапор України. Також державний прапор України на будівлі Меджлісу кримськотатарського народу в Сімферополі ставав причиною візиту представників окупаційних "силовиків".

РЕВОЛЮЦІЯ | ЄВРОМАЙДАН | АТО | ВІЙНА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини