MENU

Відомі митці та політики долучилися до аукціону, кошти від якого підуть добровольцям. ФОТО

4087 1

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко разом з донькою Євгенією в рамках благодійного аукціону на підтримку добровольчих батальйонів виставили на продаж книгу з бібліотеки родини - раритетне видання "Кобзаря" Т.Шевченка 1899 року.
 
Стартова ціна лоту становить 3 000 гривень.
 
Кожен бажаючий може взяти участь в аукціоні на сторінці спільноти "Голос миру" у Facebook і допомогти добровольчим батальйонам "Батьківщина" і "Рух опору", які перебувають в зоні бойових дій, пораненим та сім’ям загиблих.
 

 
Організатори аукціону - благодійні організації "Назустріч Мрії", "Соціальний Захист", "Погляд" разом з благодійним фондом "Рух Опору".
 
Партія "Батьківщина" і благодійний фонд "Рух Опору" вже передали на потреби військових спорядження, техніку, гуманітарну допомогу на суму понад 35,5 мільйонів гривень.
 
До акції вже долучились артисти естради та відомі діячі культури і мистецтва: Тетяна Піскарьова, Вадим Красноокий, Світлана Тарабарова, Тамерлан Одеський & Альона Омаргалієва, Брати Гадюкіни, Андріс Капіньш, Кishе.
 
Кожен може придбати унікальні речі відомих українських митців, діячів культури і мистецтва, артистів, спортсменів з їх автографами, патріотичні сувеніри, прикраси, майстер-класи, картини та багато іншого.

Зокрема, хореограф Андріс Капіньш надав лот у вигляді кубку – переможець «Майдан's-2».
 
 
Співачка Світлана Тарабарова, у свою чергу, продаватиме картину маслом «Мир всем».
 
 
Заслужена артистка України Тетяна Піскарьова представила на аукціоні свою кришталеву статуетку танцюючої пари.
 
 
Фронтмен гурту MED HADS Вадим Красноокий поділився футболкою. Аналогічний лот виставили і Брати Гадюкіни.
 
 
Усі лоти можна знайти на сторінці акції у Facebook, а також ознайомитися з детальною інформацією про аукціон.
 
Після завершення благодійного аукціону, на виручені кошти буде придбано теплий одяг, кровоспинні засоби, надана допомога пораненим Захисникам України добровольчих батальйонів "Батьківщина", "Рух Опору", а також сім’ям загиблих.

Звіт про зібрані кошти та витрати буде представлений на сторінці аукціону у Facebook.
 
Крім того, 30 вересня артисти, які долучилися до марафону, поїдуть в зону бойових дій, де знаходяться добровольчі батальйони  "Батьківщина" і "Рух Опору", аби підтримати українських героїв. У Краматорську о 17:00 відбудеться концерт для бійців.

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини