MENU

На 223 окрузі фальсифікатори запустили новий механізм обдурювання виборців - Левченко

4974 0

Фальсифікатори на 223 окрузі запустили новий механізм обдурювання виборців, - пише на своїй сторінці у "Фейсбуці" кандидат у народні депутати Юрій Левченко. - Вже почався підкуп, є 2 клони, купа технічних і "мілких" кандидатів-"розтягувальщиків", але одного технічного кандидата Пилипишин запустив для певної спецоперації.

Подивіться на цей аркуш - це таке "опитування" зараз проводиться на окрузі "незалежною службою Вибір". Маса агітаторів зараз бігає по Шевченківському району з такими листочками й нахабно вводить виборців в оману. Людям розповідають, що на 223 окрузі кандидатом від Президента є такий собі самовисуванець Олександр Ольшанський, хоча БПП врешті-решт нікого по округу не зареєстрував, розуміючи що треба разом боротися проти Пилипишина. Більше того, у варіантах відповіді немає Левченка Юрія, а є Левченко Андрій - таким чином намагаються людей ще більше задурити, щоб вони потім проголосували за клона.

Одночасно район почали масово заклеювати ось такими плакатами:

"Знов таки намагаючись обдурити прихильних до Президента виборців. До речі, цікаво що цими плакатами масово заклеюють саме мої оголошення про зустрічі з виборцями, - зазначає Левченко. -Ось такі справи товариство. Тут немає що коментувати, й так все зрозуміло".

"Але я хотів би попередити тих сволот, які знову спотворюють людське волевиявлення. В країні відбувся Майдан, в країні війна, й якщо ви думаєте що ми просто мовчки за цім всім спостерігатимемо чи обмежимося скаргами в різноманітні інертні проплачені "органи", то ви глибоко помиляєтеся", - попередив політик.

"Земля горітиме під ногами фальсифікаторів будь-якого рівня на 223 окрузі, в незалежності від того чи це агітатор з фальшивим соцопитуванням, розклейщик маніпулятивних плакатів чи бабка, яка розносить гроші за голоси. Не підставляйте своїх підлеглих, бо за ними вже йдуть, і сміттєвий бак їм здасться квіточками!" - зазначив Левченко.

Maidan Press Center


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини