MENU

Губернатор Сум организовал «аварию» теплосети, чтобы помешать встрече Гриценко с избирателями

1123 4

 

Епізод перший. Сьогодніна 11:00 ми завчасно спланували і запросилижурналістів на прес-конференцію. Щоробить губернатор?


На цей же час, на 11:00, впожежному порядку скликає своюпрес-конференцію. Зранку, з 10:15, терміновідзвінки з облдержадміністрації головнимредакторам газет і керівникам телеканалів- надіслати журналістів і камери догубернатора. Відповідно, камер місцевихканалів у мене на прес-конференції небуло. Кілька журналістів з газет, і все.Ясна річ, я записав ефіри на каналах, івони вийдуть, оскільки оплачені звиборчого фонду. Тим не менше, маніпуляціямісцевої влади і непрямий тиск на пресузафіксовано.


Зовсім забув, про щоговорив журналістам губернатор? Нічогопожежного чи несподіваного, щоби ламатиїхній графік - про те, як його патрон, Віктор Федорович, піклується пропідприємства області, про їхній розвитокі добробут працівників :)


Епізод другий. Вінна фото: стою на центральній площі,позаду будівля облдержадміністрації,а ще - екскаватор і машина теплокомунальників.Сьогодні зранку їм дали команду початизнімати бетонні плити на площі. До тогобуло пару дзвінків до штабу опозиціївід місцевих депутатів, цікавилисяпоміж іншим - чи буде Гриценко сьогодніскликати мітинг на тій площі? Нашівідповіли: мабуть, буде :) Бо насправдія не збирався - зустрічі з людьмизапланував у Лебедині й Охтирці. Алеочевидно про всяк випадок площу почали«впорядковувати»:)


Коли я приіхав і запитаву працівників, що вони там роблять,відповіли: локалізація аварії втепломережі... Перевірив: труба, якурозкопали під плитами, суха, ніяка водане прорвала... Працівники зірвали плитиі надалі сиділи тихенько в машинах. Докими не почали їх фотографувати на фоні«локалізаціі аварії» - потім, по команді,заревіли двигуни і машини виїхали зплощі, подалі від «аварії» :)

А мипоїхали до людей. І до нових епізодівзлодійкувато-боязливоі влади...


 Анатолий ГРИЦЕНКО 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини